BEAUTY

Κρέμες ματιών με χρώμα: Γιατί να τις επιλέξεις και ποιες είναι οι αγαπημένες μας

Οι Δευτέρες είναι δύσκολες και βαρετές. Γιατί Το ΣΚ μόλις τελείωσε και δεν το κατάλαβες, γιατί δεν κοιμήθηκες τελικά όσο θα ήθελες, γιατί βγήκες, ξενύχτησες και σηκώθηκες με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, γιατί το επόμενο ΣΚ αργεί και γιατί βαριέσαι να βαφτείς. Μαζί σου. Το μόνο που θέλεις είναι να καμουφλάρεις τα σημάδια κούρασης (μέχρι εδώ καλύπτεσαι από ένα concealer), προστατεύοντας και ενυδατώνοντας παράλληλα την περιοχή γύρω από τα μάτια σου (κάπου εδώ μπαίνουν οι κρέμες ματιών με χρώμα, μιας και προστατεύουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καλύπτουν ατέλειες).

Είναι κατάλληλες για μένα; Ναι, εάν σε απασχολούν οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και αναζητάς μία αποτελεσματική κίνηση που να φωτίζει και να ενυδατώνει προσθέτοντας μία πινελιά make-up για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή.

Πώς τις χρησιμοποιείς; Εφαρμόζεις τοπικά με μικρές κινήσεις και απλώνεις απαλά στο περίγραμμα των ματιών. Αποτελούν εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά την BB κρέμα που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου.

Οι αγαπημένες μας

Frezyderm Color Eye Balm

Με λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα και απαλό χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας για φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρεμποδίζει το σχηματισμό πρηξίματος, συσφίγγοντας το δέρμα τοπικά και αυξάνοντας την ελαστικότητά του. Plus: Μειώνει τις γραμμές και τις λεπτές ρυτίδες και προστατεύει από τη δερματική γήρανση.

 

Erborian, BB Eye Touche Parfaite (Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora)

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η τριπ λή δράση της, εμπνευσμένη από την κορεάτικη τεχνολογία, που  προσφέρει έναν συνδυασμό πανίσχυρης λειαντικής δράσης, κονσίλερ και όψη «δέρματος μωρού». Αποτέλέσμα; Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες μειώνονται, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και το βλέμμα δείχνει πιο φρέσκο και φωτεινό.

 

Youth Lab. CC Complete Cream for Eyes

Ενυδατώνει και προσφέρει ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας το «πόδι της χήνας» και τα σημάδια της κούρασης. Αποτέλεσμα; Μία ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη και φωτεινό βλέμμα! Plus: Είναι κατάλληλη και για άντρες με πρόβλημα μαύρων κύκλων, καθώς τους μειώνει και τους καλύπτει, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Garnier, BB Cream για τα μάτια 5 σε 1 Roll-On για ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακουλών, καλύπτει τα σημάδια της κόπωσης και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, φωτίζει και ενυδατώνει, συνδυάζοντας όλα τα οφέλη της ρουτίνας ομορφιάς σε ένα βήμα.