ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

6 κρέμες νύχτας για να ξυπνήσεις με την πιο λαμπερή επιδερμίδα

Έκλεισες 8 ώρες ύπνου, φροντίζεις κάθε πρωί να φοράς την ενυδατική και την αντηλιακή σου, παρόλα αυτά, ξυπνάς και η επιδερμίδα σου δείχνει κουρασμένη και ενίοτε θαμπή. Τι φταίει; Τι της λείπει; Θα σου πούμε εμείς: Η κρέμα νύχτας. Κι αυτό γιατί, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς, πως όσο κοιμάσαι τα κύτταρα της επιδερμίδας σου αναγεννιούνται, διορθώνονται οι όποιες φθορές από εξωτερικές επιθέσεις, οπότε η κρέμα νύχτας συμβάλλει στην πιο άμεση και γρήγορη διόρθωσή τους, διατηρώντας την ενυδατωμένη. Εμείς παρακάτω σου προτείνουμε 6 κρέμες νύχτας για κάθε σου ανάγκη. Η επιλογή δική σου.

Για αντιγήρανση

 

Vichy Slow Âge Nuit Κρέμα Νύχτας και Μάσκα Προσώπου: Η πρώτη κρέμα νύχτας & μάσκα προσώπου της Vichy που επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Η επιδερμίδα αναπνέει και αναπλάθεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα το πρωί να είναι πλήρως ενυδατωμένη και λαμπερή.

Για αντιμετώπιση των ρυτίδων και σύσφιγξη της επιδερμίδας

 

Nuxe Merveillance Expert, Lift and Night Firm Cream: Ιδανική επιλογή για γυναίκες 40 ετών και με πάνω από 92,7% των συστατικών της να είναι φυσικής προέλευσης, αυτή η αντιρυτιδική κρέμα νύχτας γεμίζει τις ορατές ρυτίδες, κάνοντας την επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή, ξεκούραστη και ανανεωμένη.

Για θεραπεία και πρόληψη των καφέ κηλίδων

 

Caudalie Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream:Αποτελώντας μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, θα αποτελέσει τον ιδανικό «νυχτερινό» σύμμαχό σου για μία λαμπερή επιδερμίδα.

Για ανανέωση & lifting

 

Apivita Wine Elixire Renewing Lift Night Cream: Χάρη στις πολυφαινόλες, τα πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης & το εκχύλισμα από παπάγια με απολεπιστικές ιδιότητες, ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας,μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting, χαρίζοντας μία ανανεωμένη και νεανική όψη.

Για απόλυτη αποτοξίνωση και λάμψη

 

Lierac Supra Radiance Nuit, Creme Renovatrice Detox: Εμπνευσμένη από τις ασιατικές sleeping creams που συνδυάζουν τη δροσιά με την αίσθηση άνεσης, αυτή η κρέμα νύχτας  καταπολεμά την γήρανση από τις τοξίνες, χάρη στο αντιγηραντικό συμπύκνωμα Hyalu-3 και το εκχύλισμα λευκού μαρούβιου. Έχει πολύ απαλή υφή και λουλουδάτο άρωμα.

Για ορατή σύσφιγξη, σφριγηλότητα και σταδιακή επαναφορά του περιγράμματος

 

Darphin Prédermine Sculpting Night Cream: Χάρη στη δράση νυχτερινών λουλουδιών, συσφίγγει και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντάς την πιο λαμπερή, αναζωογονημένη και σφριγηλή.