ΚΡΑΓΙΟΝ

CFDA Awards: Η Emily Ratajkowski είχε τα πιο sexy χείλη στο κόκκινο χαλί και εμείς βρήκαμε 6 παρόμοια κραγιόν

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Από το κόκκινο χαλί των Καννών, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και στο ροζ χαλί των Council of Fashion Designers of America (CFDA Awards), ένα από τα σημαντικότερα βραβεία-θεσμούς στο χώρο της μόδας. Ηθοποιοί, μοντέλα, σχεδιαστές μόδας, bloggers, δημοσιογράφοι μόδας και γενικότερα τα It girls από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς ήταν εκεί για να τιμήσουν το θεσμό, πραγματοποιώντας λαμπερές εμφανίσεις.

Δες ακόμη: CFDA Awards: Η Jennifer Lopez (πάλι) με crop top και η Gigi Hadid με την πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του ανδρόγυνου στιλ

Κι αν εξαιρέσεις τις εντυπωσιακές δημιουργίες και τα outfits που επέλεξαν για το κόκκινο χαλί αλλά  και τον τίτλο του ”Fashion Icon of the Year” που απονεμήθηκε στη Jennifer Lopez (τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς), το beauty look και πιο συγκεκριμένα το μακιγιάζ και δη τα sexy χείλη της Emily Ratajkowski ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Με τη βοήθεια του ταλαντούχου makeup artist Hung Vanngo, το supermodel επέλεξε να δημιουργήσει μια λαμπερή βάση στην επιδερμίδα της, απλώνοντας πολύ διακριτικά στα ζυγωματικά της λίγο ρουζ, ενώ αντί για ένα smokey eye look, αυτή τη φορά προτίμησε να κάνει τη διαφορά στα χείλη της φορώντας μια ανοιχτή κόκκινη- πορτοκαλί απόχρωση με ματ φινίρισμα.

Μάλιστα, για να διατηρήσει το fresh αλλά πολύ glam χαρακτήρα του look της, πέρασε μόνο μερικές στρώσεις με τη μάσκαρα στα μάτια της και μια διάφανη shimmery σκιά στα βλέφαρά της.

Κι επειδή πολύ μας άρεσε το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Emily και επειδή (πάλι) πολύ θα θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να το υιοθετήσουμε, βρήκαμε 6 παρόμοια χρωματικά κραγιόν για να αντιγράψουμε το look.

Tom Ford Lip Color Sheer στην απόχρωση Solar Affair

 

MAC Powder Kiss Lipstick στην απόχρωση Style Shocked!

 

YSL Rouge Pur Couture The Slim στην απόχρωση 10 Corail Antinomique

 

L’ Oreal Paris Rouge Signature Liquid Lip Ink στην απόχρωση 113  I – Don’t

 

Lancôme Absolu Rouge στην απόχρωση Matte 198

 

Radiant Matt Lasting Lip Color SPF15 στην απόχρωση 38

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP