ΚΡΑΓΙΟΝ

Αυτά τα κραγιόν μυρίζουν σαν το αγαπημένο μας άρωμα

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να «φορέσεις» το αγαπημένο σου άρωμα εκτός από το σώμα και στα χείλη σου; Αν το κραγιόν σου εκτός από τέλεια απόχρωση είχε και ένα φανταστικό άρωμα (όπως το δικό μου αγαπημένο Good Girl Gone Bad by Kilian);

Βασισμένη στη φιλοδοξία του brand να κάνει το άρωμα ορατό σε όλο το μεγαλείο της και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του αισθησιασμού, το brand Kilian δημιούργησε τα LE ROUGE PARFUM, την πρώτη σειρά κραγιόν με άρωμα του brand, μία δελεαστική μίξη από gourmand και floral νότες, με το έλαιο νερολί και τη βανίλια να κυριαρχούν.

 

Η πολυτελής συλλογή περιλαμβάνει έξι εμβληματικές κόκκινες αποχρώσεις σε ματ και σατινέ υφές, λαχταριστά αρωματισμένες από τον KILIAN, ιδανικές για ολμηρά looks για την ημέρα και το βράδυ.

 

«Για μία γυναίκα, η αναζήτηση του τέλειου Κόκκινου είναι το ίδιο σημαντική όσο και η αναζήτηση του τέλειου αρώματος. Μόλις το βρει, γίνεται η υπογραφή της», εξηγεί ο Kilian Hennessy, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του KILIAN, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει εκείνο το Κόκκινο που της ταιριάζει περισσότερο.

 

Η μαύρη συσκευασία από λάκα, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, αποτελεί από μόνη της ένα αισθησιακό αξεσουάρ, ένα πανέμορφο και πολυτελές όπλο αποπλάνησης.