ΜΑΤΙΑ

Πώς θα σβήσεις τα σημάδια κούρασης από το βλέμμα σου, χωρίς μακιγιάζ

Πρησμένα μάτια, μαύροι κύκλοι, σακούλες και κουρασμένη- θαμπή όψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια, είναι τα σημάδια που μαρτυρούν την κούραση και πρέπει να βάλεις στο στόχαστρό σου, αν θέλεις επιτέλους να αποκτήσεις ένα πιο φωτεινό, ξεκούραστο  βλέμμα από την ώρα που ξυπνάς μέχρι να πας ξανά για ύπνο. Ποιες είναι, όμως, οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να τα καταφέρεις;

Ύπνος

H πρώτη και- ίσως- η πιο αναμενόμενη κίνηση ομορφιάς αν θέλεις να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη. 7-8 ώρες ύπνου καθημερινά αρκούν για να γεμίσεις μπαταρίες, η επιδερμίδα σου να δείχνει πιο λαμπερή και τα μάτια σου πιο ξεκούραστα, χωρίς μαύρους κύκλους και πρηξίματα. Συνεπώς, ο ύπνος βοηθά τόσο στην ευεξία του οργανισμού, όσο και στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας, επιβραδύνοντας παράλληλα, την εσωτερική διαδικασία γήρανσης.

Πολύ καλό ντεμακιγιάζ ματιών

Όπως και στην επιδερμίδα σου, έτσι και στην περιοχή των ματιών, το σωστό ντεμακιγιάζ και ο βαθύς καθαρισμός είναι το Α και το Ω αν θέλεις να παραμείνει λαμπερή και νεανική. Δύο από τα σημεία που θα πρέπει να προσέξεις στο ντεμακιγιάζ ματιών,  είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις για να αφαιρέσεις- ακόμη και το πιο επίμονο μακιγιάζ από τα μάτια σου αλλά και η χρήση των κατάλληλων και εξειδικευμένων προϊόντων.

Προϊόντα περιποίησης για την περιοχή των ματιών

Βρες τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για την περιοχή των ματιών σου, ανάλογα με τις ανάγκες  της. Ενέταξε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου μία κρέμα ή serum ματιών που εκτός από ενυδάτωση, μπορεί να προσφέρει πρόληψη των ρυτίδων και μείωση των μαύρων κύκλων ή να έχει συσφικτική δράση.

Μην ξεχνάς να φοράς γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι trend ή στέκα για τα μαλλιά και δεν χρειάζεται να τα φοράς μόνο στον ήλιο, αλλά και στην αντηλιά. Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, προλαμβάνοντας τη δημιουργία  γραμμών και ρυτίδων έκφρασης. Γι αυτό το λόγο, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο φακό που θα έχουν.