ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

5 κόκκινα κραγιόν που θα απογειώσουν το look σου αυτό το Πάσχα

Το Πάσχα έφτασε και αν το τιμάς με τον παραδοσιακό τρόπο στο beauty look σου, τότε ξέρεις  από πρώτο χέρι, πως το κόκκινο κραγιόν είναι αυτή, η all time classic επιλογή που όχι μόνο δεν θα σε προδώσει αλλά θα απογειώσει την όλη σου εμφάνιση με μία κίνηση. Είναι glam, sexy, φωτίζει το πρόσωπο και γενικότερα αυτό  που δεν θα σε προδώσει ποτέ, ακόμη κι αν δεν έχεις ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό σου.

Και αν είσαι φανατική του είδους- aka των κόκκινων κραγιόν- ετοιμάσαμε για εσένα ένα top 5 με φανταστικά κόκκινα κραγιόν- κάποια κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα- προκειμένου να τα βάλεις στη #beautywishlist σου. Αν πάλι δεν είσαι φανατική του κόκκινου- δικαίωμά σου- βρήκαμε αυτό το μακιγιάζ  που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση αυτές τις γιορτές και σου δείχνουμε βήμα- βήμα πώς θα το πετύχεις μόνη σου.

MAC Lipstick El Seed (στην απόχρωση Maya La Belle)

 

Αν ψάχνεις μία φωτεινή κόκκινη-πορτοκαλί απόχρωση, τότε τσέκαρε το limited-edition κραγιόν από την συλλογή El Seed της MAC. Plus, δεν γίνεται να μην ερωτευτείς από την πρώτη ματιά την ειδική συσκευασία που φέρει τα καλλιτεχνικά σχέδια του eL Seed.

Sephora Collection, Sephora Rouge Matte Lipstick (στην απόχρωση 17. Killing It!)

 

Το Sephora Rouge, το εμβληματικό κραγιόν της Sephora Collection, επέστρεψε με βελούδινο ματ τελείωμα, χαρίζοντας έντονο χρώμα που διαρκεί με ένα μόνο πέρασμα. Μην αντιστέκεσαι! Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Estee Lauder Pure Color Desire. Rouge Excess Lipstick (στην απόχρωση 207 Warning)

 

Έντονο βαθύ κόκκινο-berry χρώμα με μία μόνο εφαρμογή. Η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή του, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, αφήνοντας τα χείλη αισθησιακά απαλά. Τι άλλο θέλεις;

L’Oréal Paris Rouge Signature (στην απόχρωση I – Don’t)

Αν δεν σου αρέσουν οι κρεμώδεις υφές στα χείλη, αυτό το ματ υγρό κραγιόν συνδυάζει απροσδόκητα τολμηρό χρώμα και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα, για να αισθάνεσαι ότι τα χείλη σου είναι γυμνά.

Giorgio Armani Rouge D’Armani Matte Lipstick (στην απόχρωση 401)

 

Με εξαιρετικά ματ φινίρισμα και υψηλή συγκέντρωση χρωστικών προσφέρει έντονο χρώμα και ομοιόμορφη  εφαρμογή.

Κεντρική Φωτογραφία:  Instagram/ hungvanngo