KIM KARDASHIAN

H Kim Kardashian λέει “αντίο” στο φριζάρισμα με ένα χαρτάκι

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Kim είναι η Kim. Και η Kim τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζει το όποιο πρόβλημά της- ακόμη και το φριζάρισμα-  διαφορετικά από όλες εμάς, τις κοινές θνητές, αν θέλεις. Σε σχετικό post που ανέβασε στο προσωπικό της site, λοιπόν, πριν λίγες μέρες, αποκάλυψε πως το προϊόν που κρατάει το φριζάρισμα μακριά από τα μαλλιά της δεν είναι άλλο από μερικά χαρτάκια και συγκεκριμένα τα Anti-Frizz Hair Sheets, από το brand Ouai (που ανήκει στη celebrity hairstylist και προσωπική φίλη της οικογένειας Kardashian, Jen Atkin).

A post shared by OUAI Haircare (@theouai) on

 

Φάση πρώτη: Say Whatttt? Χαρτάκια κατά του φριζαρίσματος;

 

Φάση δεύτερη: Κι όμως, υπάρχουν!

 

Εμείς, ψάξαμε, βρήκαμε και έχουμε να σου πούμε τα εξής για τα εν λόγω anti-friz hair sheets:

Πρόκειται για μικρά σε μέγεθος χαρτάκια (sheets) τα οποία περιέχουν στη σύνθεσή τους λάδι καρύδας και shea butter και χρησιμοποιούνται από τις ρίζες έως τις άκρες για να αντιμετωπίσουν τόσο τον στατικό ηλεκτρισμό, όσο και το φριζάρισμα που προκαλείται, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Μάλιστα, ο hairstylist της τηλεπερσόνας, Chris Appleton, ανέφερε πως με αυτόν τον τρόπο τιθασεύει τις απείθαρχες φύτρες ή τα μαλλιά που «πετάνε», αφήνοντάς τα λαμπερά και λεία. «Τιθασεύουν τα μαλλιά , χαρίζοντάς τους λάμψη, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον!» Σε αυτό το σημείο πάτα play στο βίντεο για να δεις πώς χρησιμοποιούνται ακριβώς.

 

Από τη θεωρία πειστήκαμε πάντως. Τώρα στην πράξη δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε κανένα αποτέλεσμα.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP