Αυτό το τρικ της Kim Kardashian για πιο μακριές βλεφαρίδες, σίγουρα δεν το έχεις ξανακούσει

Concealer για πιο μακριές βλεφαρίδες; Αλήθεια, η Kim θα μας τρελάνει.

Αν ένα πράγμα δεν μπορεί να συγχωρήσει η Kim Kardashian στον εαυτό της, είναι να βγει έξω από το σπίτι με κάτι λιγότερο από ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Γι αυτό το λόγο, εκτός από τις συμβουλές των experts, η ίδια δε διστάζει να πειραματίζεται και να μοιράζεται με τους fans της νέα makeup tricks- όπως το παρακάτω - που την φέρνουν πιο κοντά στο πολυπόθητο, flawless αποτέλεσμα. Και όπως καταλαβαίνεις, όταν αυτό το τρικ αφορά τον τρόπο που η Kim κάνει ακόμη πιο μακριές και πυκνές τις βλεφαρίδες της, χρησιμοποιώντας concealer- ναι καλά διαβάζεις, concealer- το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

 

Ποιο είναι το trick της;

Όπως αποκαλύπτει μέσα στο άρθρο της «7 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το concealer» που ανέβασε στο προσωπικό της app, το concealer εκτός από τους μαύρους κύκλους και την κάλυψη των ατελειών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer για τις βλεφαρίδες, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που δεν έχεις μάσκαρα που να χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες σου. 

Σύμφωνα με την Kim, λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις για να χαρίσεις μήκος και ένταση στις βλεφαρίδες σου,  είναι να απλώσεις λίγη ποσότητα concealer σε ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ και να το περάσεις στις βλεφαρίδες σου. Περιμένεις για μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει το concealer και στη συνέχεια απλώνεις τη μάσκαρα, όπως θα έκανες συνήθως.

via GIPHY

 

#Αλήθειατώρα; Concealer για πιο μακριές βλεφαρίδες; Αυτό μόνο στον πλανήτη της Kim.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/Kim Kardashian

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ