KIM KARDASHIAN

Αυτή είναι η νέα συλλογή μακιγιάζ της Kim και της Kylie με αφορμή την Black Friday

Εκτός από influencers, έχουν τις δικές τους beauty αυτοκρατορίες- brands και συγκαταλέγονται μέσα στις top επιχειρηματίες παγκοσμίως. (Για την ιστορία, να σου θυμίσω πως πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, η Kylie Jenner ανακηρύχτηκε ως η πιο νεαρή αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος). Και όπως κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες που σέβονται τον εαυτό τους, η Kim Kardashian και η Kylie Jenner δε θα μπορούσαν να αφήσουν την Black Friday να περάσει έτσι, χωρίς μία κίνηση που θα προσθέσει μερικά μηδενικά ακόμη στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

 

Με αφορμή, λοιπόν την 23η Νοεμβρίου (aka Black Friday), KKW Beauty και Kylie Cosmetics ενώνουν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν την KKW x KYLIE 2, μια ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ.

 

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τη δεύτερη συλλογή μακιγιάζ όπου Kim και Kylie κυκλοφορούν μαζί και περιλαμβάνει τέσσερα υγρά κραγιόν. Δύο ματ, ένα με βελούδινη υφή και ένα πιο glossy -gloss topper- σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από το κλασικό nude ροζ μέχρι και πιο σκούρες, copper μεταλλικές. «Soul Sister», «Double Trouble», «Twinning» και «Main Bae» τα ονόματα αυτών, εμπνευσμένα από τη σχέση των δύο αδερφών.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, αυτή η είδηση είναι αρκετή για να ενθουσιάσει τους απανταχού fans τόσο της οικογένειας, όσο και των υγρών κραγιόν και να τους κάνει να αναμένουν στις οθόνες τους από τα ξημερώματα της Black Friday. Όσες πιστές, λοιπόν, αναμένετε.