COACHELLA FESTIVAL

Η Kendall Jenner υιοθέτησε ένα από τα πιο hot makeup trends στο Coachella

Evan Agostini/Invision/AP

Ήταν αρχές Ιανουαρίου όταν από αυτή εδώ τη στήλη διάβαζες πως η πράσινη σκιά στα μάτια θα είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν ατο μακιγιάζ. Έκτοτε, την είδαμε στη super glam εμφάνιση της Camilla Belle στις Χρυσές Σφαίρες, στη Selena Gomez φορεμένη σε όλο το βλέφαρο, στην Emma Stone σε ένα πιο ρομαντικό- αιθέριο look, στην Adriana Lima  αλλά και σε πολλές ακόμη celebrities και διάσημα μοντέλα.

 

 

Τελευταία απόδειξη; Το look της Kendall Jenner τη δεύτερη μέρα του μουσικού φεστιβάλ Coachella. Με τη βοήθεια της αγαπημένης της makeup artist Mary Phillips, η Kendall πέτυχε ένα «glossy glow makeup look» δίνοντας έμφαση τόσο στην λαμπερή επιδερμίδα της όσο και στην πράσινη σκιά στα  μάτια της.

Επιλέγοντας μια απαλή πράσινη απόχρωση για τα μάτια της- ιδανική για ένα φρέσκο μακιγιάζ-  η makeup artist προτίμησε να την απλώσει σε όλο το κινητό βλέφαρο και ολοκλήρωσε με μερικές στρώσεις μάσκαρα που έκαναν τις βλεφαρίδες της ακόμη πιο εντυπωσιακές. Plus,  δεν χρησιμοποίησε καθόλου μολύβι ή eyeliner για να μη «βαρύνει» το look.

View this post on Instagram

@revolve #REVOLVEfestival #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

ΥΓ.1 : Αν έχεις καστανά μάτια ή είσαι καστανομάλλα, τότε έχεις ένα λόγο παραπάνω να δοκιμάσεις την πράσινη σκιά, μιας και ταιριάζει πολύ στα χρώματά σου.

ΥΓ.2: Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως  και ο David Beckham έκανε το πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς για το περιοδικό LOVE με πράσινη σκιά στα μάτια του. Εσύ γιατί όχι;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP