KATE MIDDLETON

Kate Middleton- Meghan Markle: Η λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά στο σινιόν

Από τη στιγμή της επίσημης «στέψης» της ως Δούκισσας του Sussex, η σύγκριση με την Kate Middleton είναι μέσα στο παιχνίδι. Και όσο υπάρχουν events που δίνουν από κοινού το «παρών», τόσο θα πληθαίνουν τα σχόλια για τις εμφανίσεις των δύο κυριών. Ποια το φόρεσε καλύτερα; Ποια έκανε καλύτερο μακιγιάζ/ χτένισμα; Ποιο στυλ ταιριάζει περισσότερο; Πόσο κόστισε το outfit της μίας, πόσο της άλλης κλπ.

Αυτή τη φορά, αφορμή για την κοινή τους εμφάνιση στάθηκαν τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Charles και το party που διοργανώθηκε στο παλάτι του Buckingham προς τιμήν του. Μάλιστα,  ο φακός των παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσει τα βασιλικά ζεύγη κατά την είσοδό τους. Συνοδευόμενες από τους συζύγους τους, William και Harry, οι δύο κυρίες επέλεξαν να πιάσουν ψηλά τα μαλλιά τους, σε κομψά σινιόν, αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα διαμαντένια σκουλαρίκια τους.

 

Ίδιο χτένισμα; Σύμπτωση ή απλά έχουν καταλήξει να εμπιστεύονται τον ίδιο hairstylist;

 

Πάντως, αν μας ρωτάς, εμείς τη θετική ψήφο μας τη δώσαμε στην Kate τόσο γιατί μας εντυπωσίασε με το one-shoulder φόρεμά της- πρωτοφανές για τα δεδομένα της Kate- όσο και με τον κότσο της γιατί τον βρήκαμε  πιο εντυπωσιακό από της Meghan.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/kensingtonroyal