JESSICA BIEL

H Jessica Biel ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς και περνάει το δικό της μήνυμα

Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή και προσωπική της ζωή, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ. Κι ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Jessica Biel είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, η τελευταία φωτογραφία της στο Instagram έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

 

Δες ακόμη: 3 συμβουλές διατροφής και fitness από την Jessica Biel

Φορώντας τα γυαλιά μυωπίας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρο, η 37χρονη ανέβασε μία selfie φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, υποστηρίζοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο την καμπάνια της Kate Upton, #ShareStrong, που σκοπό έχει να τονώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών σχετικά με την εικόνα τους στα social media, παρακινώντας τες να αναδείξουν τον πραγματικό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πρόσωπό τους.

«Δείχνοντας την αγάπη που έχω για τον εαυτό μου σήμερα χωρίς καθόλου φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, για τη φίλη μου Κate Upton. Αποστολή της είναι να εμψυχώσει τον καθένα ξεχωριστά να νιώσει δυνατός και να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι… και πραγματικά, είναι τιμή μου να βοηθήσω να διαδοθεί αυτό το μήνυμα. Βρες ένα δευτερόλεπτο για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Κάνε tag κάποιον που θαυμάζεις για να το διαδώσεις  #ShareStrong» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.

Για την ιστορία, δεν είναι η πρώτη φορά που η Jessica μας δείχνει το «αληθινό», αμακιγιάριστο πρόσωπό της. Η ηθοποιός δηλώνει fan του κανόνα «less is more» αποφεύγοντας κάθε είδους υπερβολή στο look της.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images