JESSICA ALBA

Η Jessica Alba έκοψε τα μακριά μαλλιά της μετά από χρόνια

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Στο έχω ξαναπεί. Η Jessica Alba είναι το γλυκό και ευγενικό  κορίτσι της διπλανής πόρτας, που θα μείνει πιστό στο signature στιλ του αποφεύγοντας οτιδήποτε το εκκεντρικό, που δεν θα τολμήσει συχνά να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του, που θα είναι πάντα εκεί να της πεις τα προβλήματά σου όποια ώρα και να είναι. Με δύο λέξεις, η Jessica είναι η φίλη που πάντα ήθελες να είχες. Κι όπως καταλαβαίνεις, όταν αυτή η φίλη αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, δε γίνεται να μην το σχολιάσεις.

Δες ακόμη:  Τα μαλλιά της Ήβης Αδάμου έπαθαν Kris Jenner

Κι αν αναρωτιέσαι προς τι όλη αυτή η εισαγωγή, θα σου πω πως η 38χρονη ηθοποιός αποφάσισε μετά από πάρα πολύ καιρό να κόψει τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά της, υιοθετώντας  ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους, με τις άκρες να γυρίζουν προς τα μέσα.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δίνοντας το παρών στο Baby2Baby Gala στην California, η Jessica εμφανίστηκε με ένα απαστράπτον Ralph & Russo φόρεμα με αρκετές λεπτομέρειες με φτερά, ενώ την παράσταση έκλεψε ξεκάθαρα τόσο το εντυπωσιακό headband της στολισμένο με πέρλες, όσο και το νέο της κούρεμα.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Υπεύθυνος για την αλλαγή στο hairlook της ήταν ο hairstylist Jesus Guerrero, ενώ η makeup artist Monika Blunder δημιούργησε ένα πολύ απαστράπτον μακιγιάζ. Κι αν αυτό το look δεν είναι τέλειο για τη holiday season που έρχεται, τότε τι;  Εμείς το αποθηκεύσαμε ήδη.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP