JENNIFER LAWRENCE

Το μυστικό της Jennifer Lawrence για να κάνει γωνίες στο πρόσωπό της και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα της

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Πριν λίγο καιρό, αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney διοργανώνοντας ένα εντυπωσιακό πάρτι αρραβώνων. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, το παστέλ ροδακινί νυφικό φόρεμα του οίκου L.Wells βγαλμένο σχεδόν από παραμύθι. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν οι στιλιστικές επιλογές της Jennifer Lawrence, αλλά το μακιγιάζ της και πιο συγκεκριμένα το look που επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας  «Dark Phoenix» στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Δες ακόμη: H Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε τον Cooke Maroney φορώντας το πιο παραμυθένιο φόρεμα

Χρησιμοποιώντας προϊόντα του οίκου Dior, η Jennifer προετοίμασε αρχικά το δέρμα με το Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age-Delay Resurfacing Water,  το Dior Capture Youth Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Oil-Serum και τη Dior Capture Youth Age Delay Advanced Creme. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το Dior Backstage Face and Body Primer #001 Universal και στη συνέχεια το Dior Backstage Face and Body Foundation #2N για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το μυστικό για να δημιουργήσει γωνίες στο πρόσωπό της; Η Dior Backstage Contour Palette #001 Universal, την οποία δούλεψε στο χαμηλό τμήμα των ζυγωματικών.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Επόμενο βήμα, η λάμψη στα ψηλά σημεία του προσώπου και των ζυγωματικών με τη Dior Backstage Glow Face Palette #002 Glitz.

Στο μακιγιάζ των ματιών η Jennifer  χρησιμοποίησε την Dior 5 Couleurs Wild Earth Limited Edition 786 Terra και έπειτα το Dior Diorshow On Stage Liner #091 Matte Black, ενώ στο τέλος ολοκλήρωσε με μία ή δύο στρώσεις από τη Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume #090 Black στις βλεφαρίδες. Γέμισε τα φρύδια της με το Diorshow Brow Styler #001 Universal Brown και τα σταθεροποίησε με το Diorshow Pump ‘N’ Brow #021 Chestnut. Η τελευταία πινελιά μπήκε στα χείλη με το Rouge Dior κραγιόν στην απόχρωση #426 (Sensual Matte).

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP