ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ημέρα της Γυναίκας: Η Fresh Line γιορτάζει με τα πιο ξεχωριστά σετ δώρων

Η Ημέρα της Γυναίκας  πλησιάζει και εκτός από την κοινωνικο-ιστορική σημασία της ημέρας, είναι μία τέλεια αφορμή να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή στις γυναίκες που αγαπάς και εκτιμάς στη ζωή σου. Κι αν είσαι λάτρης των φυσικών προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά, το πρόσωπο ή το σώμα σου, η Fresh Line ειδικά για αυτή την ξεχωριστή ημέρα δημιούργησε το πιο exotic concept εμπνευσμένο από την Αφρική. 7 συλλεκτικά, μοναδικά και πολύχρωμα σετ ομορφιάς είναι έτοιμα να σε μεταφέρουν στο πιο περιπετειώδες ταξίδι. Έτοιμη;

Passion Fruit Set Into the wild: Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να κάνεις τα φρούτα του πάθους ζουμερούς χυμούς, για να πάρεις καροτένιο, βιταμίνη C και πρωτεΐνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις το ξεχωριστό αυτό gift set και να απολαύσεις το εξωτικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει ένα Αφρόλουτρο, Βούτυρο σώματος,  Βανίλια Κρέμα χεριών, Βανίλια Θεραπεία Χειλιών, το Σαμπουάν Ερατώ και το Ερατώ Conditioner.

 

Italian Fig Set Green Spirit: Η συκιά δεν έχει άνθη, καθώς αυτά βρίσκονται μέσα στο φρούτο και στην περίπτωσή αυτή στο εσωτερικό του σετ Ιταλικό Σύκο. Η μυρωδιά φρούτων της Μεσογείου θα σου θυμίσει καλοκαίρι, ενώ τα ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα που περιέχει θα κάνουν το δέρμα σου να λάμψει. Μέσα στο kit θα βρεις το Ιταλικό Σύκο Αφρόλουτρο, το Ιταλικό Σύκο Βούτυρο Σώματος, το  Σύκο & Πράσινο Τσάι Body Water και το Σαπούνι σταφύλι.

 

Coconut Verbena Mumbo Jumbo: Βγαλμένο από την αφρικανική ζούγκλα, το αρωματικό σετ καρύδας και φρέσκιας βερβένας σας περιμένει να το ανακαλύψεις. Το άρωμα θα σε ενθουσιάσει με μια αναζωογονητική φρεσκάδα από νότες λάιμ που περιβάλλονται από γλυκό και τροπικό άρωμα καρύδας. Αφρόλουτρο, Βούτυρο Σώματος, Καρύδα Θεραπεία Χειλιών και το Γαλάτεια Body Splash είναι αυτά που θα βρεις μέσα στο σετ.

 

Lemon & Grapefruit Natural Freshness: Άνοιξε τη συσκευασία, κλείσε τα μάτια σας και χαλάρωσε. Ήξερες ότι το λεμόνι χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία καθώς μπορεί να ενισχύσει τη διάθεση; Ο χυμός και το έλαιο λεμονιού χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακά φάρμακα για τις αντιβακτηριακές τους ιδιότητες. Ένα σετ δώρου δροσιστικό, αναζωογονητικό και ενυδατικό που περιλαμβάνει ένα Αφρόλουτρο, Γαλάκτωμα Σώματος και το Συλλεκτικό Χειροποίητο Σαπούνι.

 

Malibu Tropic Exotic Speedy: Τόσο νόστιμο όσο ακούγεται! Εξωτικό καλοκαιρινό μείγμα φρέσκου και ζουμερού ανανά, συνδυασμένο με ζεστή κρεμώδη καρύδα και νότες από γλυκό ρούμι! Το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα Βούτυρο Σώματος.

 

Grapefruit Juicy Safari: Ώρα να ανακαλύψεις το αναζωογονητικό, δροσιστικό και χαρούμενο άρωμα του γκρέιπφρουτ. Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ είναι τονωτικό και αντιοξειδωτικό και γνωστό ως πλούσια πηγή φλαβονοειδών και βιταμίνης C και θα το βρεις μέσα στο Αφρόλουτρο και το Βούτυρο Σώματος.

 

Watermelon & Prickly Pear Love Summer Fruits: Για τους λάτρεις των φρουτένιων & γλυκών αρωμάτων, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με εκχυλίσματα από Καρπούζι και Φραγκόσυκο, σε συνδυασμό με το παιχνιδιάρικο σαπούνι Καρπούζι, θα σου χαρίσουν θρέψη, αίσθηση καθαριότητας και πολύ καλοκαιρινή διάθεση! Μέσα στο kit θα βρεις ένα Αφρόλουτρο, ένα Γαλάκτωμα Σώματος και ένα Χειροποίητο Σαπούνι.