ΚΟΥΡΕΜΑ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε. Σε ποιες ταιριάζει το νέο της hairlook

Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα και την εύρεση του Next Top Model της Ελλάδας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδιαμφισβήτητα είναι από τα πιο όμορφα και φρέσκια κορίτσια της ελληνικής showbiz που πλέον μέσα από το ρόλο του κριτή στο reality show μπαίνει στα σπίτια μας δύο φορές την εβδομάδα. Κι αν ένα πράγμα δεν μπορούμε να φανταστούμε για τη hair routine της, είναι πως υπάρχουν bad hair days. Τα μαλλιά της δείχνουν πάντα τόσο υπέροχα, υγιή και λαμπερά που απλά θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά τους. 

Για αρχή βέβαια, μπορούμε απλά να εστιάσουμε και να, γιατί όχι, να αντιγράψουμε το νέο της κούρεμα. Με τη βοήθεια του hairstylist, Πάνου Παπανδριανού, η  Ηλιάνα έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας curtain fringe/ curtain bangs (πολύ μακριά, βαθιά φράντζα και αφέλειες) με ένα χαμηλό φιλάρισμα σε όλα τα μαλλιά της. Μάλιστα ανέβασε και ένα σχετικό βίντεο με όλη τη διαδικασία του κουρέματός της  από την αρχή του έως το τέλος.

 

Το νέο της hairlook μας θύμισε πολύ τη δεκαετία των 70s -βλέπε Farrah Fawcett- αλλά και το iconic look της Brigitte Bardot, ενώ στην πιο πρόσφατη εκδοχή του μας έφερε στο νου το κούρεμα της Suki Waterhouse, της Alexa Chung, της Sienna Miller (μία περίοδο) και τελευταία της Jennifer Lopez.

View this post on Instagram

Go. #sign #newyork

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

 

Και επειδή δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμείς «ψηθήκαμε» πολύ να δώσουμε ένα ’70s αέρα στα μαλλιά μας, συγκεντρώσαμε μερικά χρήσιμα tips που θα βοηθήσουν να καταλάβεις και εσύ σε πρώτη φάση αν θα σου πηγαίνει το συγκεκριμένο κούρεμα. Βέβαια σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κομμωτής σου.

 

#Οι αφέλειες και η φράντζα μπορεί να δείχνουν πολύ κολακευτικές στις περισσότερες γυναίκες, όμως, αν έχεις πολύ λεπτά ή αραιά μαλλιά, ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένεις. 

#Σίγουρα τα σγουρά μαλλιά είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν πριν κάνεις την όποια αλλαγή να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου.

#Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, που «σπάνε» συνεχώς, τότε καλό θα ήταν πρώτα να φροντίσεις την αναδόμησή τους και μετά να σκεφτείς τις αφέλειες.

#Last but not least: Tο σχήμα του προσώπου έχει κι αυτό τη σημασία σου. Έτσι, αν έχεις οβάλ, μακρύ ή ακόμη και στρογγυλό πρόσωπο έχεις ένα ακόμη λόγο να πεις το μεγάλο «ναι»

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ilianapapageorgiou