BEAUTY

Tα hot beauty news που πρέπει να ξέρεις #7

Οι νέες συνεργασίες δίνουν και παίρνουν, λαμπερές προσωπικότητες του πλανήτη ομορφιάς υπογράφουν πολύ υποσχόμενα συμβόλαια,  τα ράφια των beauty addicts ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκπληκτικά προϊόντα, ενώ η ενυδάτωση συζητιέται ως το απόλυτο trend/tip κλπ της σεζόν.

#1

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

 

Για αρχή, ας δοθεί ένα δυνατό χειροκρότημα στον ηθοποιό και λάτρη του surf Scott Eastwood, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αναδειχθεί αυτή η αρρενωπότητα και η ένταση του νέου εκπληκτικού κι αγαπημένου (από πάντα) αρώματος Davidoff Cool Water Wave. Tο άρωμα έχει μια μοναδική εσάνς θαλασσινού νερού σε συνδυασμό με grapefruit που αναμειγνύονται με πιπέρι Sichuan δίνοντας αυτή την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα η γεύση των κυμάτων. Προτείνω να σκουντήξεις το αγόρι δίπλα σου τώρα!

#2

 

Στη συνέχεια, την προσοχή μας τραβάει η Estee Lauder που από τη μία ανακοινώνει ως νέα πρέσβειρα το μοντέλο Grace Elizabeth, που μπαίνει περιχαρής στη φανταστική παρέα των πανέμορφων: Misty Copeland, Kendall Jenner,  Karlie Kloss, Yang Mi Carolyn Murphy,  Fei Fei Sun και Gabriella Wilde, ενώ από την άλλη η συλλογή Poppy Sauvage με την υπογραφή της Global Beauty Director του οίκου, Violette είναι συλλεκτική, κυκλοφορεί και μας έχει ήδη ξετρελάνει. Έχουμε και μια αποκλειστική πρωτιά.

#3

Και μετά, είναι η πολύ ενδιαφέρουσα Poppy Delevingne,  μοντέλο, σχεδιάστρια και  αδελφή της Cara, που ενσαρκώνει με τεράστια επιτυχία τη φιλοσοφία της Jo Malone London. Αυτή τη φορά δημιούργησε μια υπέροχη συλλεκτική συλλογή αρωμάτων, την “Queen of Pop ” και να που της ξεφεύγει και η πρώτη δήλωση λίγο πριν κυκλοφορήσει: «H σειρά Queen of Pop περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου αρώματα, όπως το Red Roses και το Velvet Rose & Oud – τα οποία, σαν αφρόλουτρα, είναι πλούσια σε υφή και απόλυτα κρεμώδη. Μια πολύχρωμη γιορτή για το μπάνιο και η τέλεια δικαιολογία να κακομάθεις τον εαυτό σου».

#4

 

Τέλος, το πιο hot νέο της σεζόν είναι η καλή ενυδάτωση με την ολοκαίνουργια Moisture Surge 72-hour της αγαπημένης Clinique, που δίνω καθημερινά πια το beautylike μου. Αφού έχουμε καταλήξει από κοινού ότι αυτή είναι και το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για φρεσκάδα και λάμψη, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις με προσοχή την επόμενη must-have ενυδατική για το πρόσωπό σου.

Για περισσότερα μπιουτονέα και καθημερινά, μείνε συντονισμένη στα igstories μου και συνέχισε να (σου) χαμογελάς.

εις το επανιδείν