BEAUTY

Τα πέντε must have προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας

Έφτασε επιτέλους αυτή στιγμή που ετοιμάζεσαι να φτάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου. Και δεν είναι μόνο τι θα φορέσεις στο νησί ή τα παπούτσια που θα πάρεις μαζί σου, είναι και το νεσεσέρ που πρέπει να φτιάξεις. Εκτός από τα καλλυντικά, εξίσου σημαντικό είναι το κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών σου. Γιατί και ποια δε θέλει να έχει ένα λαμπερό, λείο και απαλό δέρμα; Ποια δε θέλει να μυρίζει ωραία; Ποια δεν θέλει να έχει τέλεια μαλλιά σε όλες τις διακοπές (και μετά); Ρητορικά τα ερωτήματα και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε λύση, ετοιμάζοντας μια λίστα- παρέα με το Hei Poa- ξεχωρίζοντας τα 5 must have προϊόντα του δικού μας  καλοκαιρινού νεσεσέρ.

 

Αντηλιακό

 

Πουθενά χωρίς το αντηλιακό. Το έχουμε ξαναπεί. Ανεξάρτητα από το αν αποφάσισες να πας φέτος διακοπές, στο νησί ή το βουνό, αν κάθεσαι κάτω από την ομπρέλα ή τη βγάζεις όλη μέρα στο beach bar, το αντηλιακό είναι ΤΟ must have ΚΑΘΕ καλοκαιρινού νεσεσέρ. Κι αν ψάχνεις αυτό που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και εξωτικό άρωμα, το Monoi Dry Oil SPF30 Tiare Spray είναι αυτό που πρέπει να βάλεις πρώτο στο νεσεσέρ σου. Στο δικό μου υπάρχει ήδη. Με super exotic άρωμα από άνθη tiare και SPF30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο, εφαρμόζεται πανεύκολα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή, ενώ χάρη στην καθόλου λιπαρή υφή του, απορροφάται άμεσα. Ένας ακόμη λόγος να το αγαπήσεις; Η ειδική σύνθεσή του αποτρέπει την ενοχλητική άμμο να κολλήσει στην επιδερμίδα.

After Sun

Μετά από αρκετές ώρες έκθεσης στον ήλιο, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από μία ανάσα δροσιάς, ενυδάτωσης και αναζωγόνησης. Το μυστικό κρύβεται στην after sun φροντίδα, κοινώς σε ένα after sun προϊόν. Εμπλουτισμένο με aloe vera και passion oil που θα σε ταξιδέψει νοητά στην εξωτική Ταϊτή, το After Sun Milk Tiiare Spray ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Στην ουσία πρόκειται για ένα γαλάκτωμα σε μορφή spray που απλώνεται σε όλο το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο.

To Multitask Λάδι Περιποίησης

Σου έχουμε μιλήσει ξανά για την εμμονή μας με τα πολυχρηστικά λάδια σώματος, πόσο μάλλον με το ολοκαίνουργιο Tropical Monoi της Hei Poa. Το πιο exotic πολυχρηστικό λάδι του φετινού καλοκαιριού. Με συ-γκλο-νι-στι-κό άρωμα που θυμίζει κοκτέιλ από τροπικά και φρουτώδη αρώματα: ένας συνδυασμός από παγωμένη καρύδα, ανανά, φρούτα του πάθους, tiaré, και μία δόση βανίλιας και υψηλή περιεκτικότητα αγνού λαδιού Monoi Ταϊτής (Pure Monoi Oil) είναι το πασπαρτού προϊόν που μπορείς να  χρησιμοποιήσεις σε όλο το σώμα σου, στα μαλλιά σου- ακόμη και στο μακιγιάζ σου- ή για μασάζ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, πριν και μετά τη θάλασσα, μετά το ντους, λίγο πριν βγεις για τα βραδινά σου κοκτέιλς.

2 σε 1: Ενυδατικό σαμπουάν και αφρόλουτρο

Μέσα στα πράγματα που λατρεύω περισσότερο στο beauty κόσμο, είναι τα πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεχώρισα αυτό το 2 σε 1 προϊόν που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός ενυδατικού σαμπουάν και ενός αφρόλουτρου. Έχοντας στη σύνθεσή του υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι Monoi, το Shampoo & Shower Gel Tiare αφήνει το δέρμα και τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και εξωτικά αρωματισμένα. Τι άλλο θέλεις;

Άρωμα

 

Φυσικά, από το καλοκαιρινό νεσεσέρ μου, δεν θα μπορούσε να λείπει το άρωμα των διακοπών μου. Αυτό που θέλω να μυρίζω όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Αυτό που θέλω να μυρίζουν οι άλλοι πάνω μου. Και αφού έκανα το κουίζ, βρήκα τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό και το άρωμα Hei Poa που πρέπει να μπει στη βαλίτσα μου, το οποίο δεν είναι άλλο από το Sensualité Idyllique Εau de Τoilette. Το πιο θηλυκό από όλη τη σειρά αρωμάτων της Hei Poa, που συνδυάζει την ειδυλλιακή ζεστασιά με τις εκρηκτικές τροπικές νότες του αρώματος. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ λεμονιού και άνθους tiare. Παράλληλα, το  άνθος frangipani, η φρέζια και οι ξυλώδεις νότες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια απαλή αλλά παράλληλα έντονα αισθησιακή φλοράλ καρδιά. Το ειδυλλιακό άρωμα συνεχίζεται με ένα λαμπερό και oriental πέπλο από βανίλια και musk.

Έτοιμη; Φύγαμε!

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Hei Poa που πρέπει να ξέρεις:

* Είναι ένας φυσικός θησαυρός από ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά

* Σύνθεση με περιεκτικότητα τουλάχιστον 90,3% αγνού λαδιού Monoi Ταϊτής (Pure Monoi Oil)

* Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.

* Χωρίς paraben

* Χρήση για όλο το χρόνο

Ενημερώσου για τη γκάμα των προϊόντων στο www.heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο http://www.heipoa.gr/locations.php

Tag us: @heipoa.gr

Spread the news: #heipoagr #summerinabottle