HAILEY BALDWIN

Το προϊόν ομορφιάς που μοιράζεται η Hailey Bieber με τον Justin Bieber

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της  και έκτοτε φέρει και επισήμως το επίθετό του. Η Hailey Baldwin- Bieber και ο Justin Bieber είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια του Hollywood και ένα από τα ζευγάρια που έχουν μάθει -απ' ό,τι φαίνεται- να μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους, ακόμη και τα προϊόντα ομορφιάς τους. Σε πρόσφατη συνέντευξη  που έδωσε στο Marie Claire για το τεύχος Απριλίου, το supermodel δε δίστασε να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της αλλά και όσα μοιράζεται με το σύζυγό της.

 

«Ως παιδί, έβλεπα τη μαμά μου ως μούσα ομορφιάς και τόσο εκείνη, όσο και η γιαγιά μου, μου έδιναν συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας μου. Και οι δύο φαίνονταν νεότερες και είχαν πολύ ωραία επιδερμίδα. Τώρα, στα 22, νομίζω ότι ο κανόνας του ”less is more” είναι αυτός που ακολουθώ στο μακιγιάζ μου: Προτιμώ ένα καθαρό πρόσωπο απ΄ότι ένα full makeup look. Ξέρω ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και μερικοί λατρεύουν το full μακιγιάζ στο πρόσωπό τους,  αλλά εγώ δεν έχω αρκετή υπομονή και δεν μου αρέσει να ξοδεύω πολύ χρόνο στον εαυτό μου κάθε μέρα. Όταν παίρνω απόφαση να βαφτώ, απλώνω ένα foundation σε μορφή stick (πιο συγκεκριμένα το BareMinerals’s foundation stick) που αφήνει την επιδερμίδα μου να αναπνέει, δεν είναι βαρύ και επιτρέπει να γίνει εύκολα το blending, στις περιοχές που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Έπειτα περνάω τα φρύδια μου με λίγο gel, μάσκαρα, ρουζ και highlighter. Μου αρέσουν τα πιο δροσερά και φρέσκα looks» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της και συνεχίζει με την αποκάλυψη περί Justin.

 

«Είμαι σε μία φάση που προσπαθώ να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν. Έχουν ένα πολύ δύσκολο μήκος, που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και τα τελευταία τρία χρόνια δεν είχα την υπομονή να τα αφήσω όπως είναι φυσικά. Πρόσφατα, τα έκανα πιο σκούρα μόνο και μόνο για να κάνω ένα διάλειμμα από το συνεχές ξάνοιγμα που είναι καταστροφικό. Αν θα μπορούσα να τα έχω πλατινέ για πάντα, θα το έκανα, αλλά είναι τόσο καταστρεπτικό. Τις περισσότερες μέρες τα φέρνω όλα πίσω και χρησιμοποιώ το Mane ’n Tail leave-in conditioner ως hairspray προκειμένου να τα ενυδατώσω και να προλάβω το σπάσιμο, διατηρώντας το στιλ τους. Βασικά με τον άντρα μου, τον Justin μοιραζόμαστε το ίδιο σαμπουάν στο ντους. Αυτά που σίγουρα δεν μοιραζόμαστε είναι τα προϊόντα της περιποίησης της επιδερμίδας μας. Ενυδατώνω την επιδερμίδα μου με την κρέμα της Dr. Barbara Sturm που έχει στη σύστασή της στοιχεία από το αίμα μου. Γι’ αυτό το λόγο, δε νομίζω πως θέλει να απλώσει στην επιδερμίδα του κάτι που περιέχει το αίμα μου».

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP