BEAUTY

Η ιστορία της ομορφιάς των ματιών μέσα από την Helena Rubinstein

Παθιασμένη με την ομορφιά και έχοντας πλήρη επίγνωση της εκθαμβωτικής δύναμης των ματιών, δημιούργησε την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα το 1939 και την πρώτη αυτόματη μάσκαρα σε σωληνάριο (''Mascara Matic'') το 1958, δηλαδή τη μάσκαρα στη σημερινή της μορφή, ένα "σωληνάριο" που περιέχει το προϊόν και διαθέτει βουρτσάκι ενσωματωμένο στο καπάκι.

Με αυτή την καινοτομία, η Helena Rubinstein εγκαινιάζει μια νέα τάση και δίνει ένα μοναδικό στυλ σε αυτό το εργαλείο μακιγιάζ, το οποίο θα μπορούσε να έχει παραμείνει αμιγώς χρηστικό. Από τότε η Helena Rubinstein συνεχίζει να σχεδιάζει μάσκαρα που αποτελούν αληθινά κοσμήματα της τεχνολογίας.

Με σαγηνεύουν όλα τα όμορφα πράγματα

έλεγε η Helena Rubinstein.

Αναζητώντας διαρκώς την καλαισθησία, σε όλη τη ζωή της περιβαλλόταν από έργα τέχνης, θέλοντας περισσότερο από κάθε τι να ανακαλύπτει καλλιτέχνες και να συναναστρέφεται με αυτούς. Για το λόγο αυτό, τα προϊόντα ομορφιάς που δημιουργούσε έμοιαζαν πάντα με αληθινά έργα τέχνης.

Αντικατοπτρίζοντας πλήρως αυτή την προσέγγιση, η σειρά LASH QUEEN συμβολίζει το πάθος της Helena Rubinstein για τα κοσμήματα και τους πολύτιμους λίθους.

Το 2009 η Helena Rubinstein παρουσιάζει την Lash Queen Feline Blacks. H mascara σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική και τολμηρή της σχεδίαση με λεοπάρ μοτίφ.

Το 2010 η Helena Rubinstein παρουσιάζει την Lash Queen Feline Extravaganza. Σχεδιασμένη σαν ένα πολύτιμο κόσμημα, ξεχωρίζει χάρη στη στιλπνή μαύρη συσκευασία με τα χρυσά σχέδια – που παραπέμπουν στην αχαλίνωτη τόλμη της μάσκαρα. Πραγματικό αντικείμενο λατρείας, συμβολίζει την υπερβολή και την εκκεντρικότητα του look.

Tο 2011, η HR παρουσιάζει την Lash Queen Fatal Blacks. Πηγή έμπνευσης για το νέο πρωτοποριακό προϊόν αποτελεί αυτή τη φορά ο πύθωνας. Μισό φίδι, μισό κόσμημα, αποτυπώνει τους μαγευτικούς κώδικες του πύθωνα πάνω σε μια συσκευασία ντυμένη με πολύτιμες μεταλλικές φολίδες. Μια κομψή συσκευασία για μια μοναδική μάσκαρα που συνδυάζει μαγευτικά την τεχνολογία με το μαγνητισμό.

Την ίδια χρονιά παρουσιάζεται και η Lash Queen Sexy Blacks. Ωθούμενη αυτή τη φορά από την έμφυτη αίσθηση της τόλμης και της πρόκλησης, η Helena Rubinstein παρουσιάζει το νέο της όραμα για το glamour.

”Ντυμένη” με  αληθινή δαντέλα και επνευσμένη από τα φίνα εσώρουχα και τις αισθησιακές καμπύλες, η LASH QUEEN SEXY BLACKS απευθύνει, με τον πιο τολμηρό τρόπο, μια προκλητική πρόταση που τραβά όλα τα βλέμματα. Το 2014, αντλώντας έμπνευση από την αρχαία παράδοση ομορφιάς των γυναικών της φυλής των Βερβερίνων, η Helena Rubinstein παρουσιάζει τη LASH QUEEN Mystic Blacks που αποτυπώνει στη βάση των βλεφαρίδων έντονες μαύρες καμπύλες που αποκτούν ατελείωτο μήκος.

Χάρη σε αυτό το εντυπωσιακό στολίδι, τα μάτια γίνονται ακαταμάχητα, ντύνονται με το απόλυτο μαύρο, αποκτούν έντονο όγκο: το βλέμμα μεταμορφώνεται σε δύναμη.