BEAUTY

Η Δήμητρα Δανίκα αφηγείται τις πιο όμορφες ιστορίες μέσα από τις μεταμορφώσεις της

Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Η ομορφιά, η ευτυχία, η δημιουργία. Το ίδιο συμβαίνει και με το προσωπικό μας στιλ. Aπό το ξεκίνημα της ζωής μας εκπαιδευόμαστε και εντασσόμαστε σε κοινωνικές νόρμες. Τι πρέπει να φοράμε, πως πρέπει να φερόμαστε, πώς να βαφόμαστε και γεμίζουμε ενοχικά τη ζωή μας με ταμπέλες και μια σειρά απο κουτάκια. Μέσα σε αυτά τα “κουτάκια” δεν αφηνόμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και άρα το προσωπικό μας στιλ.

Και εδώ έρχεται και εντάσσεται η hair expert Δήμητρα Δανίκα με την ομάδα της και προβάλλει προς τα έξω αυτό που η κάθε γυναίκα αισθάνεται, υπό το πρίσμα του out-of-the-box πρότζεκτ, το Being Me. Μέσα από αυτό, επιτυγχάνεται το “πάντρεμα” της ψυχοσύνθεσης της κάθε γυναίκας με την εμφάνισή της σε συνδυασμό πάντα με την προσωπικότητα της.

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πρότζεκτ αποκλειστικά αφιερωμένο στην αυθεντικότητα των γυναικών και για το πώς μπορούν να εκφραστούν – με ποιά μέσα – μέσα από την εικόνα τους, όπως περιγράφει η ίδια η Δήμητρα. «Τα μαλλιά, τα ρούχα, το στιλ μας έχει κάτι να αφηγηθεί για εμάς. Μέσα από την προσωπική ιστορία της κάθε γυναίκας η οποία προκύπτει από τις αναμνήσεις τα βιώματα και τα συναισθήματά της, αντλείται η έμπνευση για το “make over” και για το χτίσιμο της ιστορίας μαζί με την ηθοποιό Μαίρη Λούση, το οποίο η Ηλιάννα Μεϊντάνη το ενσαρκώνει σε κινούμενη εικόνα και η Εύα Βαρβεροπούλου το καλύπτει με το φακό της. Παράλληλα, η κάθε γυναίκα εμπιστεύεται το make over της στη Δήμητρα, η οποία αναλύει την εικόνα της, τα χρώματα της επιδερμίδας της, τη γεωμετρία του προσώπου της για να πετύχει το ιδανικό αποτέλεσμα.

Το “Being Me” είναι μια διαδικασία πολυδιάστατη όπως εξάλλου και η προσωπικότητα κάθε γυναίκας, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με ιδέες και εξελίσσεται. Όλες οι γυναίκες έχουν να πουν μια ιστορία, αρκεί να μπορείς να τις ακούσεις και ύστερα αυτό να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να προβείς στην ιδανική ανανέωση, και αλλαγή στην εμφάνιση των μαλλιών τους. Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η οποία διανύει τις τελευταίες μέρες εγκυμοσύνης, αφέθηκε σε αυτή τη δημιουργική ομάδα που υποστηρίζει τη μοναδικότητα του να είσαι εσύ. Η περίπτωση της Χριστίνας είναι απο αυτές που επιδιώκουν και αναζητούν μια αλλαγή, την οποία όμως θα πρέπει η ίδια να υποστηρίξει πρακτικά με ευκολία λόγω του απαιτητικού για αυτήν ρόλου που καλείται να αντιμετωπίσει.

Όπως αφηγείται η Δήμητρα «επέλεξα ένα stylish bob haircut με curtain bangs για να αναδείξω την έντονη θηλυκότητά της, και ακριβώς επειδή δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά της ήθελα συγχρόνως κάτι δυναμικό ώστε να φανεί ότι το “δε βάφω τα μαλλιά μου είναι από άποψη και το δικό μου πιστεύω”».

H εικόνα που προκύπτει λειτουργεί ως μεταμόρφωση και δίνει αυτοπεποίθηση, εξηγεί η Δήμητρα και κάθε φορά προκύπτει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα όπως και με τα βίντεο του Being me.

Δες τα βίντεο του being me με τη μεταμόρφωση της δική μας Χριστίνας εδώ:

 

https://www.facebook.com/dimitradanika/

https://www.instagram.com/danikadimitra/?hl=el