Το κόλπο για να μη γλιστρούν τα γυαλιά ηλίου από το πρόσωπό σου

Ποιο καλλυντικό από το νεσεσέρ σου θα σου δώσει τη λύση;

Είναι από τα πράγματα που μπορούν να ξεχειλίσουν το ποτήρι μέσα σε μία μέρα που συμβαίνουν πολλά, πόσο μάλλον όταν πρέπει να κυκλοφορείς με τα πόδια μέσα στους 38+ βαθμούς Κελσίου. Ναι, αναφέρομαι στην κίνηση να σηκώνεις συνέχεια τα γυαλιά ηλίου που γλιστρούν κάθε τρεις και λίγο στη μύτη σου.

via GIPHY

 

Κι όμως, η λύση για το πρόβλημα (εκτός από το να σφίξεις ενδεχομένως λίγο περισσότερο τα γυαλιά σου, σε περίπτωση που έχουν ανοίξει αρκετά) κρύβεται στο νεσεσέρ σου. Όπως διαβάσαμε, λοιπόν, στο Pure Wow, ένα primer σκιών για τα μάτια, μπορεί να κάνει τα γυαλιά σου να στέκονται καλύτερα στο πρόσωπό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μία μικρή ποσότητα, όχι στα βλέφαρα, αλλά ψηλά, στο κόκκαλο της μύτης σου, στο σημείο που ακουμπούν- στέκονται τα γυαλιά σου. Στην ουσία, το primer κρατά αναλλοίωτη τη σκιά στα μάτια σου για ώρες, δημιουργώντας μία ματ βάση στην επιδερμίδα σου, που κρατά τα γυαλιά σου σταθερά, στο σημείο που θέλεις. Μπορείς να το απλώσεις είτε είσαι βαμμένη, είτε όχι, μιας και είναι σχεδόν διάφανο.

via GIPHY

 

Κι αν έψαχνες μια ακόμη αφορμή να βάλεις το primer σκιών στο νεσεσέρ σου, τότε μόλις τη βρήκες.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ