GUCCI

Ο Instagram λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσεις, αν λατρεύεις την ομορφιά και την τέχνη

Αν λατρεύεις τα αρώματα, σίγουρα α) τα αρωματικά ελιξήρια του Οίκου Gucci είναι από τα must-have της συλλογής σου- από τη δική μου συλλογή δεν λείπει σίγουρα το Gucci Bloom και β) δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς με την είδηση πως ο εμβληματικός οίκος μόλις άνοιξε ένα νέο Instagram λογαριασμό, follow @guccibeauty, που θα παρουσιάζει αποκλειστικά τις ολοκαίνουργιες beauty αφίξεις, τα αρώματα, τα fashion looks αλλά και τις ξεχωριστές συνεργασίες του με καλλιτέχνες, μέσα από μία ξεχωριστή οπτική. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να καταλάβεις.

 

Υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele και το όραμά του για την ομορφιά, το feed του λογαριασμού @guccibeauty δημιουργείται με μια σειρά έργων που καλύπτουν θεματικές ενότητες, όπως η ιστορία, ο πολιτισμός και η γεωγραφία. Μεταξύ άλλων, αναδεικνύει Αιγυπτιακά πορτραίτα που δημιουργήθηκαν πριν 2000 χρόνια, πρόσωπα ευγενών της Αγγλίας και afro χτενίσματα, ζωγραφισμένα από έναν σύγχρονο Αφρο-Αμερικανό καλλιτέχνη.

 

Για το νέο λογαριασμό στο Instagram, οι συγγραφείς της τέχνης καταγράφουν τις ιστορίες πίσω από αυτά τα έργα, που προέρχονται από γκαλερί και ιδιωτικές συλλογές, όπως η γκαλερί Uffizi στη Φλωρεντία και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η πλατφόρμα Gucci Places συνεισφέρει με κομμάτια τέχνης που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της ομορφιάς του οίκου, συμπεριλαμβανομένων του Μουσείου Τέχνης του Los Angeles (LACMA) και της έπαυλης Chatsworth στην Αγγλία.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/gucci