BEYONCE

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησε η Beyoncé πριν εμφανιστεί στα Grammys σε ένα insta-post

Είναι κανόνας: Αν ψάχνεις  όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί μία star λίγο πριν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, πρέπει  εκτός από το δικό της Insta-λογαριασμό, να τσεκάρεις και το Instagram του makeup artist που επιμελήθηκε το look της. Στην περίπτωση της Beyoncé και των βραβείων Grammy, όπου makeup artist βάλε τον Sir John Barnett.  Γιατί μην ξεχνάς πως αν υπήρχε Grammy καλύτερου κραγιόν, αυτό, δικαιωματικά το βράδυ της Κυριακής θα πήγαινε στην Queen Bey.

A post shared by Glossier (@glossier) on

 

Ο Sir John, λοιπόν, εκτός από το δικό του λογαριασμό, εμφανίστηκε και στα Insta-stories του περιοδικού Allure– που αν είσαι beauty ενημερωμένη πρέπει να ακολουθείς- αποκαλύπτοντας όλα τα  προϊόντα ομορφιάς που αγαπά και χρησιμοποίησε για να κάνει το μακιγιάζ της star τη μεγάλη βραδιά των βραβείων. YSL, Glossier, L’Oréal Paris, Peter Thomas Roth και Nars είναι μόνο μερικά από τα beauty brands που επέλεξε.

 

Για να δημιουργήσει ένα φυσικό αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα στα ζυγωματικά της χρησιμοποίησε τα κρεμώδη ρουζ Cloud Paint που το packaging τους θυμίζει τέμπερα, στα φρύδια το Boy Brow για να  γεμίσει τα κενά, διαμορφώνοντας παράλληλα το σχήμα τους, το πολυχρηστικό Balm Dotcom, ενώ στο σώμα το Body Hero Daily Perfecting Cream για super ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Όλα από το brand Glossier.

Παράλληλα, στην επιδερμίδα της χρησιμοποίησε τη λοσιόν λάμψης True Match Lumi Glotion Natural Glow Enhancer, την οποία ενίσχυσε με μερικές σταγόνες από το True Match Lumi Glow Amour Glow Boosting Drops και την True Match Lumi Shimmerista Highlighting Powder από τη L’Oreal.

Όσο για τα χείλη, τα Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain και τα Rouge Pur Couture Lip Color από τον Οίκο YSL ήταν βασικά συστατικά του look της. Τέλος, στα μάτια χρησιμοποίησε την YSL Mascara Volume Effet Faux Cils ενώ για να είναι το βλέμμα της πιο ξεκούραστο πριν το μακιγιάζ έβαλε τα 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-Gel Eye Patches από Peter Thomas Roth. Από τη Nars, ο Sir John χρησιμοποίησε τα πινέλα μακιγιάζ.

Go Queen Bey, Go!