GLITTER

Βρήκαμε τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο να φορέσεις glitter στο μακιγιάζ σου

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το glitter τα τελευταία χρόνια επαναπροσδιορίζεται, αφήνοντας πίσω τα όποια ταμπού και κατακτώντας επάξια μία περίοπτη θέση στην beauty πλευρά της καρδιάς μας. Κι αυτό στο λέω εγώ, που για πολλά χρόνια ζούσα και ψήφιζα τη ματ εκδοχή του beauty πλανήτη.

Κι αν ψάχνεις έναν κομψό αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο να εντάξεις το glitter στο μακιγιάζ σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να φορέσεις το glitter στις βλεφαρίδες σου.

Σύμμαχός σου; Το Crystal Lash Top Coat της Estee Lauder, που λειτουργεί όπως ακριβώς ένα πρίσμα χρώματος που αντανακλά το φως για να δημιουργήσει ένα εφέ κρυστάλλων γύρω από τα μάτια. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να προσφέρει μια νέα διάσταση σε κάθε απόχρωση μάσκαρα, προσφέροντας στα μάτια ένα πιο ζωηρό βλέμμα. Το ειδικό φίλτρο-φιλμ του δίνει μια τέλεια κρυσταλλική εντύπωση στις βλεφαρίδες ενώ διατηρεί την διαφάνεια.

 

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να υιοθετήσεις το look:

Βήμα πρώτο: Ξεκίνα να βάζεις τη μάσκαρα από τις ρίζες προς τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Από τις αγαπημένες μας, η Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara με ένα καινοτόμο, διπλό υβριδικό βουρτσάκι που προσφέρει υψηλής απόδοσης όγκο, μήκος και πλούσιο μαύρο χρώμα για βλέμμα ακαταμάχητο, ενώ χάρη στην σύνθεσή του δεν σκληραίνει τις βλεφαρίδες. (Από τη νέα συλλογή Pure Color Envy Lash Collection της  Estée Lauder).

Βήμα δεύτερο: Άπλωσε το Crystal Lash Top Coat της  Estée Lauder σε όλες τις βλεφαρίδες ή στα σημεία που θέλεις να τονίσεις, αφού η μασκαρά σου έχει στεγνώσει τελείως με το ειδικό απλικατέρ.

 

Πάτα play στο βίντεο:

 

Extra tip: Για να αφαιρέσεις το glitter από τις βλεφαρίδες σου, χρησιμοποίησε οποιοδήποτε ντεμακιγιάζ ματιών και μετά συνέχισε με νερό και σαπούνι