ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

12 beauty δώρα για να ενθουσιάσεις τη μαμά σου στη γιορτή της μητέρας

Σίγουρα δεν τις αγαπάμε μόνο τη Γιορτή της Μητέρας, αλλά  αυτή την ημέρα- που παρεμπιπτόντως τυχαίνει να είναι η Κυριακή που μας έρχεται- αυτά το κορίτσι aka η μαμά σου- aka ο άνθρωπος που σε έχει ανεχτεί (και έχει ξενυχτήσει για εσένα) όσο κανείς άλλος στη ζωή σου ομολογουμένως,  έχει την τιμητική του. Κι αν με ρωτάς,  αυτή είναι ακόμη μια αφορμή για να της δείξεις έστω και μέσα από ένα δώρο, πόσο την εκτιμάς και πόσο σημαντική είναι για εσένα. Φυσικά, τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό. Μαζί με την Κέλλυ, λοιπόν, ετοιμάσαμε δύο λίστες (fashion και beauty) για όμορφα δώρα - ακόμα και πιο  premium επιλογές- που ξέρουμε ότι θα ευχαριστηθεί και θα εκτιμήσει.

Αν έχει ξηρή επιδερμίδα

 

Μια πλούσια κρέμα προσώπου όπως η  Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched της Shiseido με εμπλουτισμένη υφή είναι ιδανική για επιδερμίδες ξηρές ή με τάση ξηρότητας. Η ευεργετική της σύνθεση καθιστά την επιδερμίδα πιο δεκτική στο να αξιοποιεί τα οφέλη των αντιγηραντικών συστατικών, χαρίζοντας νεανική και λαμπερή όψη.

Αν λατρεύει το μακιγιάζ και τις γήινες αποχρώσεις

 

Μία παλέτα ματιών σε γήινες αποχρώσεις  είναι πάντα μια κλασικά αγαπημένη και safe επιλογή για τη μαμά σου. Με εννέα έντονες αλλά και πιο ουδέτερες αποχρώσεις με ματ αλλά και πιο shimmer φινίρισμα, αυτή η limited edition παλέτα σκιών από τη συλλογή Les Beiges Natural Eyeshadow Collection της Chanel θα γίνει η αγαπημένη της.

Αν έχει ανάγκη από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου

 

«Τα 50 είναι μόνο η αρχή» είχε πει πριν κάμποσο καιρό σε συνέντευξη της, η Monica Bellucci και αν η μαμά σου λατρεύει τη Monica δεν έχεις παρά να της κάνεις απλόχερα δώρο τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η ίδια στην επιδερμίδα της. Μαζί με τη Nivea, λοιπόν, πριν κάμποσο καιρό επαναλάνσαραν την επαναστατική σειρά αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler που ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και γεμίζει τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα έχει άμεση αντιρυτιδική δράση προσφέροντας σύσφιξη. Η σειρά περιλαμβάνει τη NIVEA Hyaluron Cellular Filler Κρέμα Ημέρας SPF 15, την Κρέμα Ημέρας SPF 30,  την Κρέμα Νύχτας, τον Ορό, την Κρέμα Ματιών, Πέρλες Αναπλήρωσης Όγκου και το Tinted Fluid SPF 15. Ανάλογα με το budget σου κάνε τις απαραίτητες αγορές.

Αν δεν έχει πάρει ακόμη αντηλιακό

 

Κι αν ψάχνεις για το ιδανικό anti-age και sun-care combo, τότε δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τη  ΒΒ (με χρώμα) αντηλιακή κρέμα ολικής αντιγήρανσης της Lierac με SPF 50+ από τη σειρά Sunissime με το στικ προστασίας για την περιοχή των ματιών με SPF 50, από την ίδια σειρά του brand, που προσφέρουν αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία). Τονώνουν την επιδερμίδα και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης. Και τα δύο προϊόντα περιέχουν υαλουρονικό οξύ που στην πρώτη περίπτωση ενυδατώνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα, η οποία κάποιες φορές ξηραίνεται από τον ήλιο, συμβάλλοντας σε ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες, ενώ στη δεύτερη ενυδατώνει, λειαίνει και φωτίζει την εύθραυστη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών. Οι ατέλειες μειώνονται, η χροιά της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής και αποκτά όμορφη σατινέ υφή, ενώ προστατεύεται από τον ήλιο.

Αν αγαπά τα αρώματα

 

Το άρωμα της Lancôme, La vie est belle l’Eclat L’Eau de Parfum, είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές. Με νότες από περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, ίριδα, σανδαλόξυλο, γιασεμί, βανίλια και λευκά άνθη δημιουργεί μια μοναδική οσφρητική υπογραφή που δεν γίνεται να μην την ενθουσιάσει.

Αν της τελείωσε η κρέμα νύχτας

Δεν έχεις παρά να της κάνει δώρο την Revitalift Filler Κρέμα Νύχτας της L’ Oreal Paris. Με υψηλή περιεκτικότητα Υαλουρονκού Οξέως, γεμίζει τις ρυτίδες, επαναφέρει σταδιακά τον όγκο της επιδερμίδας, μειώνοντας παράλληλαι τα σημάδια απο την πίεση στο μαξιλάρι, που ονομάζονται “σημάδια ύπνου”. Plus, μαζί μπορείς να συνδυάσεις τις Revitalift Filler αμπούλες, εμπλουτισμένες με καθαρό υαλουρονικό οξύ στην υψηλότερη συγκέντρωση και βιταμίνη Β5  για εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, σε 6 βασικά σημεία του προσώπου: μεσόφρυο, ζυγωματικά, μάγουλα, ζώνη σιαγόνας, ζώνη έκφρασης, περίγραμμα του προσώπου.

Αν αγαπά το σπίτι και λατρεύει τα κεριά

 

Ένα σετ αρωματικών κεριών, όπως το Rose and Jasmine Duo Candle Set της  Diptyque που αν τα ανάψετε μαζί και θα πλημμυρίσουν το χώρο με floral νότες, είναι το τέλειο δώρο για τη μαμά σου που λατρεύει τα κεριά και γενικά έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο σπίτι και το deco.

Αν είναι skincare junkie- ναι υπάρχει και αυτή η κατηγορία μαμάδων

 

Επαναλαμβάνω αν η μαμά σου είναι skincare junkie δεν χρειάζεται να της εξηγήσεις την έννοια και τη σημασία της λοσιόν στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της. Κι αν θέλεις να της κάνεις ένα πολύ premium δώρο, τότε η Cellular Life-Lotion  της La Praire είναι αυτό το προϊόν εντατικής φροντίδας, σε μορφή λοσιόν, που χρησιμοποιείται πριν τον ορό (essence-in-lotion) και βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας εκ των έσω. Ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να διασπά τις πρωτεΐνες που έχουν φθαρεί και εμποδίζουν τη λειτουργία της, βελτιώνει το σύστημα παραγωγής ενέργειας των κυττάρων και βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμά τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες.

Αν ψάχνει για τον τέλειο αντιγηραντικό συνδυασμό

 

Από τη μία ο #1 iconic ορός  επανόρθωσης της Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, που μεγιστοποιεί τα οφέλη της νυχτερινής επανόρθωσης για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης. Συμβάλλει στην επανόρθωση της ορατής φθοράς από τις πολλαπλές επιθέσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής – έλλειψη ύπνου, μπλε φως, μόλυνση ακτινοβολία UV και όζον. Από την άλλη, το Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, μια υπερ-ενισχυμένη κρέμα ματιών σε μορφή τζελ που συμβάλει στην επανόρθωση και την πρόληψη των ορατών φθορών που προκαλούν στην επιδερμίδα οι επιθετικοί παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του μπλε φωτός. Το αποτέλεσμα είναι ένα: Γραμμές και ρυτίδες περιορίζονται σημαντικά και η επιδερμίδα ενδυναμώνεται ώστε να μπορεί να προλάβει την μελλοντική φθορά, ενώ ταυτόχρονα γίνεται πιο φωτεινή.

Αν μισεί το φριζάρισμα

 

Είναι η αγαπημένη μας και πιο «έξυπνη»  πρέσα μαλλιών που έχουμε δοκιμάσει τελευταία. Καιρός να την κάνεις δώρο και στη μαμά  σου. Η ghd, Platinum+, aka η τελευταία καινοτομία στα εργαλεία styling της ghd, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών και στον τρόπο που κάνει κάθε μία από εμάς κάνει το hairstyling της, ελέγχοντας τη θερμοκρασία. Με δύο λόγια, αναγνωρίζει, σέβεται και προσαρμόζεται κάθε φορά, στην υφή και τη διαφορετική ποιότητα των μαλλιών, μιας και χάρη στους αισθητήρες ανιχνεύει την πυκνότητα των μαλλιών και την ταχύτητα με την οποία ισίωνει κάθε γυναίκα τα μαλλιά της. Παράλληλα, εξασφαλίζει styling ακριβείας με διάρκεια και λάμψη, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

Αν αγαπά τα beauty sets

 

Το Boost Your Youth Set από την Origins είναι μια τέλεια επιλογή. Περιολαμβάνει  τρία προϊόντα από τη σειρά Plantscription του brand που ενισχύουν τη νεότητα και μειώνουν ορατά τα σημάδια γήρανσης και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, το Plantscription SPF Face Cream, το Plantscription Cleanser και το Plantscription Serum. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Αν θέλει να ανορθώσει το περίγραμμα του προσώπου της

 

Αποτελεί το πρόσφατο «θαύμα» της Collistar, μιας και  καταπολεμά τα εμφανή σημάδια χαλάρωσης του δέρματος, εξομαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ανορθώνει το περίγραμμά του. Στο συγκεκριμένο πακέτο θα βρεις την κρέμα ανόρθωσης για το πρόσωπο και τον λαιμό Ultra-lifting Face and Neck Cream και τα Ultra-lifting Patches που δημιουργήθηκαν με σκοπό την ανόρθωση των ζυγωματικών, του περιγράμματος των ματιών και του περιγράμματος των χειλιών.

 

Plus: Σε κάθε περίπτωση που δεν προλάβεις, να ξέρεις πως η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς θα είναι ανοιχτή (και) την Κυριακή για να της πάρεις λουλούδια.