GIGI HADID

Η Gigi Hadid με αυτό το χτένισμα μας θύμισε πόσο καλά περνούσαμε στο σχολείο

Photo Charles Sykes/Invision/AP

Η Gigi Hadid είναι ένα κορίτσι που έχουμε ξεχωρίσει για το California style και τα χαλαρά beach waves στα μαλλιά της. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως δεν πειραματίζεται με το look της, και πιο συγκεκριμένα, με το χτένισμά της, υιοθετώντας πιο funky, rock n' roll αλλά και sexy χτενίσματα, όπως αυτό που είδαμε να κάνει στην παρουσίαση της Redux Grunge Collection του οίκου Marc Jacobs.

Η Gigi αποφάσισε να εμφανιστεί με δύο space buns στα μαλλιά της, θυμίζοντάς μας αφενός πως δεν είναι δύσκολο να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου ακόμη και αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, αφετέρου τις ωραίες ανέμελες εποχές που πηγαίναμε σχολείο και πιάναμε τα μαλλιά μας κοτσιδάκια και μικρά κοτσάκια.

 

Πώς θα πετύχεις τα space buns; Αρχικά, χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο μέρη. Στη συνέχεια, αφού ψεκάσεις με τη λακ ή κάποιο spray για να δώσεις extra όγκο και υφή, πιάνεις το κάθε μέρος ψηλά, σε μία κοτσίδα και αφού στερώσεις με ένα λαστιχάκι, την περιστρέφεις γύρω από τη βάση της. Στο τέλος στερεώνεις τις άκρες με τσιμπιδάκια. Είσαι έτοιμη!

Κεντρική Φωτογραφία:Photo Charles Sykes/Invision/AP