BEAUTY LOOK

Beauty inspo: 5 looks της Gigi Hadid για το Σαββατοκύριακο

Η Gigi Hadid είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά IT girls παγκοσμίως. Κάθε φορά που εμφανίζεται σε catwalk ή σε κόκκινο χαλί σε αφήνει άναυδη καθώς έχει τα προσόντα όλα να μεταμορφώνεται από sexy girl σε glam lady. Ωστόσο, το όμορφο μοντέλο έχει πολλά ακόμα να σου πει και από το everyday look του.

Μία ματιά στο street style της Gigi Hadid είναι πηγή έμπνευσης για να ανανεώσεις και το δικό σου καθημερινό σου look. Το όμορφο μοντέλο έχει να σου δώσει ιδέες για μαλλιά και μακιγιάζ που μπορείς να δοκιμάσεις για το πρωί αλλά και το βράδυ. Εδώ θα σχολιάσουμε 5 διαφορετικά beauty looks της Gigi Hadid που μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε θες να βγεις για μία πρωινή βόλτα, είτε να πας για ένα ποτό το βράδυ.

Country Girl

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η απόδειξη ότι μπορείς να είσαι sexy ακόμα και φορώντας το καρώ σου πουκάμισο. Αρκεί να φροντίσεις καλά την επιδερμίδα σου, να βάλεις λίγο bronzer και ένα ενυδατικό balm και να πιάσεις τα μαλλιά σου ένα ανέμελο half-bun.

Pin-up girl

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Για σένα που έχεις σγουρά μαλλιά αυτό είναι το επόμενο beauty look που πρέπει να δοκιμάσεις. Messy updo, μία κορδέλα, eyeliner και κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη.

French-glam

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Κομψό αλλά όχι βαρετό και καθόλου στημένο top bun είναι το ιδανικό hairstyle για ένα βραδινό αλλά δροσερό look. Συνόδευσέ το με ένα bronze makeup για να χαρίσεις λίγο περισσότερο glam και είσαι έτοιμη.

Sexy lady

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Αν έχεις επίσημο κάλεσμα και θες να εντυπωσιάσεις τότε δεν χρειάζεσαι κάτι λιγότερο από αυτό το sleek-back hairstyle με bold lips. Ότι κι αν φορέσεις μπορείς να το ταιριάξεις με αυτό το sexy και glamorous beauty look που πολύ καλά ξέρει να κάνει η Gigi Hadid.

Simple & cool

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Κλασσικό κι αγαπημένο beauty look για όλες τις ώρες κι όλες τι περιστάσεις. Flawless makeup με λίγη ένταση στα μάτια και ένα απλό ponytail μπορούν να σε πάνε παντού.