GIGI HADID

Αποθήκευσε από τώρα για τα Χριστούγεννα αυτό το μακιγιάζ της Gigi Hadid

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Από τη μία, ο καιρός δε βοηθάει να ξεκινήσουμε κανένα #xmascountdown. Από την άλλη, βρισκόμαστε αισίως στα μέσα Οκτωβρίου aka δύο μήνες περίπου πριν τα Χριστούγεννα. Και όπου Χριστούγεννα σημείωσε δίπλα, λάμψη και γοητεία. Αυτές ήταν και οι πρώτες λέξεις που βγήκαν αβίαστα από το στόμα μας, βλέποντας το παρακάτω μακιγιάζ της  Gigi Hadid.

Με τη βοήθεια του celebrity make up artist Patrick Ta, το supermodel – που γενικά τη λατρεύουμε για το California look της- αποφάσισε να κάνει ένα πολύ λαμπερό μακιγιάζ, υιοθετώντας μία από τις πιο αγαπημένες και hot τασεις τα τελευταία χρόνια, τα glossy eyes.

How To: Αυτό που έκανε στην ουσία ο makeup artist ήταν να περάσει αρχικά ένα primer σε όλο το καπάκι των ματιών (για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ)  και στη συνέχεια να απλώσει πάνω του μια πολύ απαλή ροδακινί μεταλλική σκιά ματιών. Η επόμενη κίνηση ήταν αυτή που έδωσε ένα πιο glam εφέ. Ο Patrick πέρασε μία χρυσή με έντονη λάμψη σκιά μόνο στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και δουλεύοντάς την με το πινέλο, την «έσβησε» προς τα έξω, κάνοντας παράλληλα τέλειο blending. Η επιδερμίδα έμεινε σε φυσικούς τόνους, ενώ για τα χείλη επέλεξε μία nude ματ απόχρωση.

Δεν θα σε κουράσω άλλο, αφήνω την εικόνα- το μακιγιάζ να μιλήσει από μόνο του.

Minimal, sexy και σε κάθε περίπτωση πολύ ξεχωριστό, το αποθηκεύσαμε ήδη στη λίστα με τα glam μακιγιάζ που θέλουμε να δοκιμάσουμε ενόψει Χριστουγέννων. Παρακάτω σου δείχνουμε τα τρία προϊόντα-κλειδιά για να αντιγράψεις το μακιγιάζ ματιών της Gigi.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows στην απόχρωση Buble Bath & Pink Champagne

Sephora Collection Colorful Eyeshadow 216 Girls Night Out

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP