BEAUTY

Για 8η συνεχή χρονιά, το Dove ξεχωρίζει στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ

Μία σημαντική διάκριση στα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ στην κατηγορία Περιποίηση/Αδυνάτισμα Σώματος Ευρείας έλαβε το Dove gια 8η συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας -για ακόμα μία φορά- ότι είναι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης σώματος, προσφέροντας κορυφαία φροντίδα για την επιδερμίδα.

Η νέα πρωτοποριακή σειρά Dove DermaSpa με 4 πολυτελείς πλατφόρμες: την Goodness³, την Uplifted+, τη Youthful Vitality και τη Summer Revived, ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση της γυναικείας επιδερμίδας αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί ρουτίνα, αλλά στιγμή απόλαυσης!

Η καινοτομία της νέας σειράς βρίσκεται στην τεχνολογία Cell-MoisturisersTM, την τελευταία εξέλιξή στη δερματολογική φροντίδα!

Τεχνολογία Cell-MoisturisersTM: ένα καινοτόμο ενυδατικό και θρεπτικό σύμπλεγμα, που περιέχει φυτικά έλαια, τα οποία δρουν στην καρδιά των κυττάρων του δέρματος αφυπνίζοντάς τα, με αποτέλεσμα μια επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος! Για πρώτη φορά, το Dove χρησιμοποιεί τεχνολογία περιποίησης προσώπου σε μια σειρά περιποίησης σώματος.

Παράλληλα με την προηγμένη σύνθεση, η νέα σειρά Dove DermaSpa έχει και μοναδικά αρώματα. Σε συνεργασία με την Ann Gottlieb, παγκοσμίου φήμης δημιουργό αρωμάτων και σύμβουλο στους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου, η σειρά DermaSpa μαγεύει με τα  διακριτικά της αρώματα φέρνοντας μια πραγματική εμπειρία spa στο σπίτι.

Tο Dove κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στην καινοτομία του, κερδίζοντας για ακόμα μία χρονιά την εμπιστοσύνη και την αγάπη των γυναικών.

Ηρώ Πρινιά, Μπέκυ Θεοδωροπούλου, Γιώτα Tσαναξή, Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου, Κατερίνα Τσιρώνη, Ναντίμα Φίλο, Γιώργος Κωνσταντινίδης

Γιώτα Τσαναξή, Brand PR Manager HPC – Foods & Refreshment, ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Α.Ε, Έφη Μπελέ, Διευθύντρια Ομορφιάς, TCT Media Group, Περιοδικό Beauté