ΦΡΥΔΙΑ

Έχεις πολύ αραιά και λεπτά φρύδια; Δες πώς θα τα γεμίσεις σωστά

Τα χρόνια περνούν, οι δεκαετίες αλλάζουν και η τάση που τα λεπτά τοξωτά φρύδια ήταν hot, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τι γίνεται όμως, όταν η φύση α) δεν σε προίκισε με μεγάλα πυκνά φρύδια β) έπεσες στην «παγίδα» κάποια στιγμή - κάπου εκεί στην εφηβεία σου- να τα βγάλεις με το τσιμπιδάκι μόνη σου με το αποτέλεσμα να θυμίζει κάτι από τραγωδία και γ) δεν είσαι η Cara Delevingne; Φυσικά, ισχύει το «αγάπα τα φρύδια σου με τα ελαττώματά τους» αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να τα γεμίσεις ή να διορθώσεις τις ατέλειές τους, προκειμένου να δείχνουν πιο μεγάλα.

Κι ενώ όλα αυτά στη θεωρία ακούγονται παιχνιδάκι, στην πράξη τα πράγματα δυσκολεύουν όσον αφορά τα προϊόντα, τις γραμμές, τη γωνία, την απόχρωση αλλά και τον τρόπο που τελικά θα γεμίσουν σωστά, ώστε το αποτέλεσμα στο τέλος να δείχνει φυσικό. Η youtuber Rei Lilith είναι ένα κορίτσι με πολύ αραιά φρυδία που καταφέρνει παρόλα αυτά να τα τονίσει δημιουργώντας ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Δε διστάζει να μοιραστεί όλα τα tips της στο  βίντεο που θα βρεις παρακάτω.

 

Σύμμαχοι της Rei; Η αδιάβροχη κρεμώδης Dipbrow Pomade της Anastasia Beverly Hills (το αγαπημένο brand φρυδιών των Kardashians) που στεγνώνει γρήγορα και παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα. Η Rei την απλώνει με ένα κοφτό πινέλο φρυδιών περνώντας το πρώτα από το καπάκι της συσκευασίας ώστε να απομακρύνει την περίσσεια της πομάδας. Με προσεκτικές κινήσεις κάνει λεπτές γραμμούλες ακολουθώντας τη φυσική φορά των φρυδιών της, ενώ παράλληλα κάνει blending με ένα καθαρό βουρτσάκι για τα φρύδια. 

 

Τα τέλεια νέα είναι πως τα Anastasia Beverly Hills έχουν έρθει στην Ελλάδα και θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.