ΦΡΥΔΙΑ

Contouring στα φρύδια; Κι όμως γίνεται

Την αρχή έκανε πριν κάμποσα χρόνια η Kim Kardashian όταν επανέφερε στο προσκήνιο την τάση του contouring. Έκτοτε, έχουμε δει το contouring αρχικά να λατρεύεται και να αποθεώνεται από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που έχουν μυηθεί στην τέχνη των φωτοσκιάσεων και των σωστών κοψιμάτων στο πρόσωπό τους αλλά και να εξελίσσεται κάνοντας focus σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματός μας. (Π.χ contouring στα πόδια, τα χείλη ακόμη και στα αυτιά σύμφωνα με την Kylie Jenner). Τελευταία τάση; Το contouring στα φρύδια. Γιατί ποια γυναίκα δεν θέλει ένα γεμάτο και φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια της; Και αν ψάχνεις τον τρόπο ή το μέσο για να το πετύχεις, το νέο Brow Contouring Kit της Max Factor μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, χαρίζοντας ένα πιο ανοδικό και έντονο βλέμμα.

Στην ουσία το Brow Contouring Kit είναι μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κυμαίνονται από πιο σκούρες έως πιο ανοιχτές, σχεδιασμένη για να δίνει σχήμα με εξαιρετική ακρίβεια και να προσθέτει βάθος στα φρύδια σε κάθε look, εξασφαλίζοντας ένα ομαλό, ομοιόμορφο χρώμα και όμορφο ματ αποτέλεσμα.

A post shared by Max Factor (@maxfactor) on

 

Όσο για το πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, πιο ειδικός από την Creative Director της Max Factor, Pat McGrath δεν θα μπορούσε να υπάρξει:

«Οι make-up artists γνωρίζουν πως το σχήμα, ο σχεδιασμός, το γέμισμα και η ανόρθωση των φρυδιών είναι τα απαραίτητα βήματα για τέλεια φρύδια. Το νέο Brow Shaper και Brow Contouring Kit επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να επιτύχει ένα φυσικό look στα φρύδια της και να νιώθει απόλυτη αυτοπεποίθηση. Ως make-up artist εργάζομαι καθημερινά με διαφορετικά σχήματα προσώπου και γι’ αυτό τονίζω πάντα τη σημασία του να δίνουμε βάθος και λάμψη, ώστε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα τρισδιάστατα looks για τα φρύδια.

Χρησιμοποιώ το Brow Shaper- το νέο μολύβι φρυδιών του brand- για να βουρτσίζω τα φρύδια προς τα πάνω και στη συνέχεια χρησιμοποιώ το μολύβι στο άλλο άκρο για να διαμορφώσω το σχήμα του φρυδιού, ζωγραφίζοντας απαλές γραμμές σαν τριχάκια. Γεμίζω τα φρύδια με το Brow Contouring Kit και εφαρμόζω την ιριδίζουσα σκιά κάτω από τα φρύδια και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Με αυτό τον τρόπο δημιουργώ ένα ανοδικό βλέμμα και κάνω το make-up να δείχνει πιο ελαφρύ και πιο φωτεινό» αναφέρει η Pat.

A post shared by Max Factor (@maxfactor) on

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να επιλέξεις μία από τις τρεις, πιο σκούρες αποχρώσεις που έχει το Brow Contouring Kit και να τις εφαρμόσεις στα φρύδια σου με ένα πινελάκι για να τονίσεις και να ενισχύσεις το σχήμα τους. Αν θέλεις, μπορείς να αναμείξεις τις αποχρώσεις ώστε να ταιριάζουν στην απόχρωση των φρυδιών σου για ένα τέλειο εξατομικευμένο αποτέλεσμα. Αν πάλι, θέλεις να δώσεις βάθος, χρησιμοποίησε μία από τις ανοιχτές αποχρώσεις στην κορυφή του φρυδιού σου και μια πιο σκούρα απόχρωση από τη μέση του φρυδιού μέχρι το σημείο που τελειώνει, για να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα ακρίβειας.

Extra Tip: Για να δώσεις ανοδική τάση και να φωτίσεις το βλέμμα σου, τοποθέτησε την ιριδίζουσα σκιά από το Brow Contouring Kit, αρχικά στην περιοχή κάτω από τα φρύδια, στο σημείο που το φως πέφτει φυσικά για να τονίσεις το οστό των φρυδιών και έπειτα στην εσωτερική γωνία των ματιών, για να δημιουργηθεί η αίσθηση ενός ανοδικού βλέμματος.