ΦΡΥΔΙΑ

5 αδιάβροχα προϊόντα για να έχεις τέλεια φρύδια όλο το καλοκαίρι

Δεν είναι μόνο η μάσκαρα που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό. Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν το look μας άλλες φορές προς το καλύτερο κι άλλες προς το χειρότερο (θυμήσου τον εαυτό σου στα 90s). Και αν είσαι μυημένη ήδη στην καθημερινή περιποίησή τους,  το καλοκαίρι δεν γίνεται να μην υπάρχει στο νεσεσέρ σου ένα από τα παρακάτω αδιάβροχα προϊόντα. Γιατί αντέχουν στο νερό, στις βουτιές, στον ιδρώτα, στην υγρασία.

Δες ακόμη: 8 αδιάβροχες μάσκαρα ιδανικές για πατητές και μακροβούτια

Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

 

Εντυπωσιακά, καλοσχηματισμένα φρύδια με μία κίνηση. Αυτό το εξαιρετικά λεπτό μολύβι σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες, ενώ έχει αδιάβροχη φόρμουλα, που δεν αλλοιώνεται. Έχει πλούσιο και παράλληλα προσαρμόσιμο χρώμα, ενώ μπορείς να το βρεις στα Sephora και σε mini size.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

 

Με αδιάβροχη, κρεμώδη σύνθεση στεγνώνει γρήγορα και παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα, για να έχεις τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια από το πρωί ως το βράδυ. Για άψογο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε ένα κοφτό πινέλο φρυδιών με μικρές, σχετικά σκληρές τρίχες, βούτηξέ το στο βαζάκι και αφού απομακρύνεις την περίσσεια  προϊόντος, άπλωσε στα φρύδια σου κάνοντας blending με ένα καθαρό βουρτσάκι. Θα το βρεις στα Sephora.

Urban Decay Brow Finish Waterproof Brow Gel

 

Στην ουσία πρόκειται για ένα αδιάβροχο gel φρυδιών που σετάρει τα φρύδια, αφού πρώτα τα γεμίσει. Το βουρτσάκι αιχμαλωτίζει εύκολα, μία-μία, τις πιο μεγάλες, ατίθασες τρίχες, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικό για να σετάρει με ακρίβεια ακόμα και τα πιο λεπτά φρύδια. Και το καλύτερο; Η αδιάβροχη σύνθεσή του εφαρμόζεται ανάλαφρα και παραμένει σταθερή μέχρι και για 16 ώρες, χωρίς ποτέ να κάνει τα φρύδια άκαμπτα.

L’Oreal Paris Unbelieva’ brows

 

Το νέο gel φρυδιών βοηθάει να δημιουργήσεις πιο φυσικά, πλούσια φρύδια. Το 2 σε 1 gel, εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, χωρίς κενά, ενώ βοηθάει να «χτίσεις» το τελικό αποτέλεσμα στα φρύδια σου, από απαλό σε πιο έντονο. Χάρη στη σύνθεση του, στεγνώνει σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας ένα σταθερό, αδιάβροχο αποτέλεσμα. Περιέχει τριγωνικό βουρτσάκι-πινελάκι για μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή.

MAC  Pro Longwear Waterproof Brow Set

 

Σε μορφή gel εφαρμόζεται με το βουρτσάκι ακριβείας, που σταθεροποιεί απαλά τις τρίχες, παρέχει μια λάμψη υγείας σε έξι νέες αποχρώσεις που ταιριάζουν με κάθε χρώμα μαλλιών: από το βαθύ μαύρο έως το γυαλιστερό απαλό καστανόξανθο. Θα το βρεις στα καταστήματα MAC.

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE