FOUNDATION

Σου βρήκαμε όχι ένα, αλλά 8 foundation με SPF γι’ αυτό το καλοκαίρι

imaxtree

Σε έναν ιδανικό, τέλειο κόσμο, δεν θα υπήρχε αδικιά, ρατσισμός, ρύπανση του περιβάλλοντος, φαγητά με πολλές θερμίδες, ζυγαριές  και το αντηλιακό θα έπρεπε να ήταν ΠΑΝΤΑ το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμασταν πριν πιάσουμε το ρουζ, το concealer ή τα πινέλα του μακιγιάζ στα χέρια μας. Δυστυχώς, όμως, δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο και ναι, όσο κι αν έχει «μαλλιάσει η γλώσσα μας»- φράση της μαμάς μου που κρύβει μια δόση αγανάκτησης- να λέμε πως το αντηλιακό είναι αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε χειμώνα- καλοκαίρι, υπάρχουν αυτές οι στιγμές που το ξεχνάμε. Ε, αυτές τις στιγμές, ένα foundation με SPF ( aka αντηλιακό δείκτη προστασίας)  είναι το «next best thing» που μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου, αν θέλεις να πετύχεις κάλυψη και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Και αντίθετα με τους συνειρμούς που μπορείς να κάνεις στο μυαλό σου σχετικά με τη σύνθεσή τους, η νέα γενιά των foundation με SPF έχουν ανάλαφρη υφή, που δεν κολλάει και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, προσφέροντάς της προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις (ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση του περιβάλλοντος κλπ), φυσική κάλυψη των ατελειών, μειώνοντας παράλληλα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Με μία φράση, αυτά τα foundation είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου.

Δες ακόμη: Η Sophie Turner είπε ”ναι” στις αφέλειες. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Και για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να παραλείπεις το αντηλιακό σου, απλά«the more SPF, the better». 

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου βρήκαμε όχι ένα, αλλά 8 foundations με SPF.

Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

 

MAC Studio Fix Fluid SPF 15

 

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

 

Max Factor Healthy Skin Harmony SPF 20

 

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

 

Giorgio Armani, Power Fabric Foundation SPF 25

 

Guerlain, L’ Essentiel Natural Glow Foundation 16h Wear  SPF 20

 

Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15

Κεντρική Φωτογραφία: imaxtree