ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Καλεσμένη σε γάμο; Δες πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Chiara Ferragni

Δεν ήταν μόνο το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, που μας ενθουσίασε. Η εμφάνιση της Chiara Ferragni ήταν κυριολεκτικά βγαλμένη από παραμύθι. Η μακριά, custom made τουαλέτα της κεντημένη όλη με λεπτές πούλιες- που για την ιστορία χρειάστηκαν πάνω από 700 ώρες για να δημιουργηθεί- από τον οίκο  Dior αλλά και το beauty look της ήταν αυτά που από την πρώτη στιγμή ξεχωρίσαμε.

Διάβασε ακόμη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η ίδια με τη βοήθεια του εδώ και χρόνια φίλου και makeup artist της, Manuele Mameli, επέλεξε ένα πολύ λαμπερό μακιγιάζ βασισμένο στις χρυσές αποχρώσεις στα μάτια, ενώ τα χείλη και τα ζυγωματικά κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς, φυσικούς, γήινους τόνους, διατηρώντας την ισορροπία στο όλο look.

Κι επειδή ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που όλο και κάποια πιο επίσημη εμφάνιση θα έχεις να κάνεις (βλέπε γάμος, βάφτιση, επίσημο event της δουλειάς κλπ), βρήκαμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ακριβώς στο συγκεκριμένο μακιγιάζ της η Chiara για να αντιγράψεις και εσύ άφοβα το look της.

Η επιδερμίδα της αρχικά προετοιμάστηκε με το Prep & Hydrate Primer της Lancôme ενώ για τις λάμψεις  στο πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε η παλέτα Flirting Palette Highlighter Lancôme x Chiara Ferragni. Τα μάτια «ντύθηκαν» με αποχρώσεις της Hypnose Palette DR11 και οι βλεφαρίδες τονίστηκαν με την Hypnôse Mascara. Η τελευταία πινελιά στα χείλη μπήκε με το L’Absolu Rouge Drama Matte στην nude απόχρωση 274.

 

Φωτογραφίες: © Photo : Getty Images/  Chiara Ferragni