ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Get the look: Ξέρουμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε σε αυτό το μακιγιάζ της η Sara Sampaio

Το κόκκινο χαλί αυτή την περίοδο έχει στρωθεί στη Βενετία και πλήθος διάσημων κυριών δίνει καθημερινά το παρών στο μεγάλο Φεστιβάλ του Κινηματογράφου. Και κάπου εκεί ανάμεσα στο κινηματογραφικό ενδιαφέρον και τη λάμψη του κόκκινου χαλιού, το beauty department του Ladylike, εντοπίζει, σχολιάζει και σου παρουσιάζει τα beauty looks που ξεχώρισε. Εκτός, λοιπόν, από την εμφάνιση της  Naomi Watts, η Sara Sampaio ήταν ένα ακόμη που κορίτσι που μας εντυπωσίασε- κυρίως με το μακιγιάζ του -και εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου πώς το πέτυχε ακριβώς.

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

© Getty Images

Η βάση για το μακιγιάζ έγινε απλώνοντας αρχικά το απίστευτα ενυδατικό balm, Armani Prima Glow-On Moisturising Balm που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρήσει τη λάμψη και την ενυδάτωσή της για 24 ώρες και έπειτα το Armani Prima Eye & Lip Contour Perfector που λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια, εφαρμόστηκαν με σειρά το Fluid Master Primer, το Luminous Silk Foundation και το High Precision Retouch #4, ένα concealer ειδικά μελετημένο για να σβήνει τους μαύρους κύκλους, τις σκιές και τις κοκκινίλες. Τελευταίο touch έγινε με τη Neo Nude Fusion Powder #8 και το Neo Nude A-highlight στην απόχρωση #10 προκειμένου να επιτευχθεί μια υγιή και λαμπερή όψη.

© ArmaniBeauty

Όσο για τα μάτια τονίστηκαν ελαφρώς με το μολύβι Smooth Eye Pencil στην απόχρωση #2 στις εξωτερικές κυρίως γωνίες, ενώ στις βλεφαρίδες περάστηκαν μερικές στρώσεις από την Eyes to Kill Mascara στην απόχρωση #1 «Black». Το μακιγιάζ ματιών ολοκληρώθηκε με το Eye & Brow Maestro στην απόχρωση #4 «Ambre»

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Τέλος, στα χείλη το περίγραμμα έγινε με το μολύβι χειλιών Smooth Silk Lip Pencil #5, ενώ το κραγιόν που φορούσε ήταν το Rouge d’Armani Matte στην έντονη κατακόκκινη απόχρωση #402 «Red-to-go».

© ArmaniBeauty

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/sarasampaio