RIHANNA

Η Rihanna ετοιμάζει 8 νέα bronzers και δε ζητάμε τίποτε άλλο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν είναι μόνο η αλλαγή της ώρας που μας βάζει σε #summermood, αλλά και η Rihanna- το απόλυτο summer glowy girl- που έρχεται να ταράξει ακόμη μία φορά τα νερά με το νέο της λανσάρισμα για τη Fenty Beauty.

Μετά τις 40 αποχρώσεις του Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation και πιο πρόσφατα τις 50 αποχρώσεις concealer, η RiRi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μία σειρά από 8 διαφορετικές αποχρώσεις bronzers για κάθε τύπο και απόχρωση επιδερμίδας και εμείς ένα μικρό πανικό τον έχουμε πάθει.

Η νέα σειρά λέγεται Sun Stalk Bronzers και αποτελείται από τις αποχρώσεις Bajan Gyal, Coco Naughty, Caramel Cutie, I$land Ting, Inda Sun, Mocha Mami, Private Island και Shady Biz.

«Το bronzer δεν είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλους. Πήρε πάνω από 2 χρόνια στη Rihanna για να φτιάξει το τέλειο bronzer που δημιουργεί μια φυσική ζεστασιά και λάμψη σε όλους τους τόνους του δέρματος. Το #SUNSTALKRBRONZER έρχεται σε 8 αποχρώσεις και σε μία απαλή ματ σύνθεση που προσθέτει άμεση ζεστασιά από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα επιδερμίδα» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post με την ανακοίνωση του νέου της λανσαρίσματος στο Instagram.

Τα νέα bronzers πρόκειται να  κυκλοφορήσουν στις 5 Απριλίου στα sephora και στο fentybeauty.com, ενώ μαζί θα λανσαριστούν και δύο νέα πινέλα για την εφαρμογή τους, το Cheek-Hugging Bronzer Brush και το Sculpting Bronzer Brush για άψογη εφαρμογή.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/fentybeauty