VICTORIA BECKHAM

Ωδή στο μινιμαλισμό: Το beauty look από το show της Victoria Beckham

Από το Μεγάλο Μήλο στην αγγλική πρωτεύουσα. Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ξεκίνησε και η Victoria Beckham αποφάσισε να «επαναπατριστεί» για να γιορτάσει τα 10 χρόνια του brand της. Οι δρόμοι γύρω από τη Thaddaeus Ropac Gallery γέμισαν πλήθος κόσμου που παρακολουθούσε το fashion show από τις τεράστιες οθόνες που είχαν στηθεί γι' αυτό ακριβώς το σκοπό. Πιστή για ακόμη μία χρονιά στο μίνιμαλ ύφος, η Posh επέλεξε ανδρόγυνα σύνολα, κουστούμια αλλά και φορέματα,  ενώ στην ίδια λογική κινήθηκε και το beauty look των μοντέλων με την Pat McGrath και τον Guido Palau, να επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά των μοντέλων, αντίστοιχα.

«Είναι υπέροχο (το beauty look, είμαι τόσο ενθουσιασμένη» δήλωσε η Pat και συνέχισε «Δεν υπήρχε συγκεκριμένο brief για το beauty look των μοντέλων σε αυτό το μεγάλο επετειακό show. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τη Victoria και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ γι αυτή».

 

Καθαρή- σχεδόν «γυμνή»- επιδερμίδα, highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου, ένα touch από τη Bronze Seduction Mothership V παλέτα της στα  μάτια  και μία φυσική plumpy ροζ απόχρωση στα χείλη.

 

«Η Victoria ήθελε απλά τα κορίτσια να κρατήσουν το δικό τους χαρακτήρα και να είναι ο πανέμορφος, λαμπερός  εαυτός τους. Στο show συμμετείχαν μοντέλα από όλα τα ηλικιακά group και γι αυτό δημιουργήθηκαν statement looks. Είχαν ήδη εκπληκτικά πρόσωπα, εμείς απλά τα ενισχύσαμε ελαφρώς» είπε η makeup artist.

 

Όσο αφορά στα μαλλιά, ο Guido Palau δημιούργησε την ανδρική εκδοχή του μίνιμαλ hairlook. «Η Victoria αγαπά το μίνιμαλ look. Σε αντίθεση με τους περισσότερους που πιστεύουν πως αγαπά τα θηλυκά ή girly χτενίσματα, η Posh λατρεύει το boyish style. Με τα χρόνια ανέπτυξε τη δική της φιλοσοφία για την ομορφιά: Είναι μία πολυτελής ιδέα που παρουσιάζεται με τον πιο μίνιμαλ τρόπο. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε ένα ελαφρώς wet look με λίγη λάμψη.»

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/liyakebede