FASHION SHOW

Αυτό το μακιγιάζ σίγουρα δεν θα περιμένουμε μέχρι την άνοιξη για να το δοκιμάσουμε

AP Photo/Antonio Calanni

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην κρατήσουμε τις beauty σημειώσεις μας για τις τάσεις που προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστικοί οίκοι μόδας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι '19. Στην περίπτωση, βέβαια, του οίκου Versace αποφασίσαμε πως δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζόν για να υιοθετήσουμε το μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk του fashion brand δια χειρός της  Pat McGrath.

 

Έντονες πράσινες και μπλε μεταλλικές σκιές φορεμένες σε όλο το κινητό βλέφαρο ήταν αυτές που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στο μακιγιάζ ματιών των μοντέλων, ενώ στα χείλη η ισορροπία διατηρήθηκε με πιο απαλές ροζ αποχρώσεις.

 

Στην ουσία αυτό που έκανε η Pat McGrath ήταν να δημιουργήσει ένα έντονο μεταλλικό cat eye look, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή. Και αν αυτό δεν είναι το ιδανικό μακιγιάζ για μία ultra glam χειμωνιάτικη έξοδό σου, τότε τι;

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

 

Όσο για το κούρεμα των μοντέλων, ο hairstylist Guido Palau εμπνεύστηκε από το iconic ανδρόγυνο look της Edie Sedgwick (μούσα του Andy Warhol την δεκαετία των ’60s) και δημιούργησε ένα edgy pixie hairlook, προσδίδοντας ένα punk στοιχείο σε όλη την εμφάνιση.

Δεν ήταν λίγα βέβαια τα μοντέλα που άφησαν τα μαλλιά τους κάτω δημιουργώντας μία αυστηρή βαθιά χωρίστρα στη μέση με τα hair clips δεξιά και αριστερά να δίνουν ένα πιο chic-glam ύφος.

Embed from Getty Images

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Antonio Calanni