EYELINER

Η Όλγα Φαρμάκη με το απόλυτο trend στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι ιδανικότερη εποχή για να πειραματιστείς όσο τίποτε άλλο με την beauty ρουτίνα σου. Γιατί ο ελεύθερος χρόνος πολύς, τα πάντα κυλούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς , ο ήλιος, η θάλασσα, τα beach waves στα μαλλιά και τα κοκτειλς δίπλα στο κύμα σου αρκούν για να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε κάνουν να θέλεις να βάλεις χρώμα στο look σου. Είτε λοιπόν, είσαι στο νησί και διακοπάρεις, είτε ανήκεις στην κατηγορία αυτών, των λίγων- μετρημένων στα δάχτυλα- που εχουν απομείνει στην πόλη, η Όλγα Φαρμάκη σου δίνει την τέλεια ιδέα για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου.

 

Δες ακόμη: Σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου από Σεπτέμβρη; Δες την τελευταία απόχρωση στα μαλλιά της Kim Kardashian

Με τη βοήθεια της makeup artist, Κωνσταντίνας Μιχοπάνου, το μοντέλο και blogger δοκίμασε ένα από τα πιο hot trend του καλοκαιριού στο μακιγιάζ των ματιών της, το μπλε eyeliner. Στην ουσία, αυτό που έκανε ήταν να αντικαταστήσει το κλασικό μαύρο eyeliner στα μάτια της  με ένα σε μία μπλε ηλεκτρικ απόχρωση.

 

Όσο για το υπόλοιπο look της, μία γενναιόδωρη δόση bronzer στην επιδερμίδα της, μερικές στρώσεις με τη μάσκαρα και ένα nude ματ κραγιόν ήταν αυτά που ολοκλήρωναν το μακιγιάζ της, ενώ στα μαλλιά της την παράσταση έκλεψε το έντυπωσιακό headband της. Πολύ μας άρεσε το συγκεκριμένο makeup combo και το βάλαμε ήδη στη λίστα με αυτά που θα δοκιμάσουμε στις διακοπές μας.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency