EYELINER

Οδηγός αγοράς: 7 μαύρα eyeliners κάτω των 21 ευρώ

Το έχουμε πει πολλές φορές πως δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ένα μηνιάτικο για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της beauty ερευνάς μας βάλαμε τα eyeliners, μιας και είμαστε κορίτσια που λατρεύουν το cat eye look (βασικά και ποια γυναίκα δεν λατρεύει το γατίσιο βλέμμα;). Είτε προτιμάς την πιο λεπτή, φυσική γραμμή, είτε την πιο παχιά και τολμηρή, παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας eyeliners- κάποια μόλις κυκλοφόρησαν- και κοστίζουν λιγότερο από 21 ευρώ.

Fenty Beauty Flyliner Longwear Liquid Eyeliner: Είναι το eyeliner που δημιούργησε η Rihanna εμπνεόμενη από το τρόπο που το χρησιμοποιεί η ίδια στο μακιγιάζ της. Με λεπτή εύκαμπτη μύτη και λαβή σε τριγωνικό σχήμα για εύκολη σχεδίαση ατελείωτων γραμμών με διάρκεια στεγνώνει γρήγορα και δεν ξεθωριάζει ή τρέχει. (Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora στην τιμή των 19,95 €)

 

Eyeko Eye Do liquid eyeliner travel size: Σε πρακτικό μέγεθος ταξιδίου, σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις γραμμές ακριβείας και τέλειο cat eye όπου και αν βρίσκεσαι. Plus: Το λατρεύει η Alexa Chung.
(Θα το βρεις στα Sephora στην τιμή 13,95 €)

 

Smashbox Always On Liquid Liner: Η αδιάβροχη φόρμουλά του βοηθά στο να παραμένει σταθερό για 24 ώρες, ενώ απλώνεται ομοιόμορφα και με την ακρίβεια ενός μηχανικού μολυβιού, χαρίζοντας  τη μέγιστη ποσότητα μαύρου χρώματος με κάθε πέρασμα. (Θα το βρεις στo atticabeauty.gr στην τιμή των 16,80 €)

 

Kat Von D Dagger Tattoo Liner: Εμπνευσμένο από την ευκολία και την ακρίβεια ενός λοξωτού πινέλου, eyeliner σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις γρήγορα κι εύκολα το απόλυτο cat eye look.
(Θα το βρεις στα Sephora στην τιμή των 20,50 €)

 

L’Oréal Paris x Camila Cabello Havana  Flash Liner Eyeliner: Η Camila Cabello λατρεύει το cat eye look και γι’ αυτό δε γινόταν από τη νέα συλλογή μακιγιάζ της να λείπει το eyeliner. Το tip: Δημιουργείς μια λεπτή γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού και γεμίζεις προς το εσωτερικό για να πετύχεις το επιθυμητό πάχος.
(Θα το βρεις στο galeriedebeaute.gr στην τιμή των 11,90 €)

 

MAC Liquid Eye Liner: Έχει μεγάλη διάρκεια, δεν μουντζουρώνει και είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις οποιοδήποτε γραφικό σχέδιο σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και του σώματός σου θέλεις, καθώς η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή των ματιών. (Θα το βρεις στο maccosmetics.gr στην τιμή των 20,00€)

 

NYX Professional Makeup Epic Ink Liner: Είσαι ερωτευμένη σφόδρα με το αιχμηρό winged eyeliner; Μην πατάς απλώς “like” στα αγαπημένα σου βίντεο, κάν’ το κι εσύ με το Epic Ink Liner. Διαθέτοντας πολύ λεπτή και εύκαμπτη μύτη, αυτό το αδιάβροχο στιλό σας βοηθά να σχεδιάσεις εύκολα μαύρες γραμμές απίστευτης έντασης. (Θα το βρεις στο nyxcosmetics.gr στην τιμή των10,25€)

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/taylorlashae