EYELINER

3 εναλλακτικοί τρόποι για να πετύχεις τη γραμμή eyeliner

Η τέλεια γραμμή eyeliner υπάρχει. Υπάρχει, τη θέλουμε και αγωνιζόμαστε κάθε φορά να την πετύχουμε. Κι αν ακόμη και ο εύκολος τρόπος που σου δείξαμε βήμα- βήμα την προηγούμενη φορά σου φάνηκε βουνό, τότε ήρθε η ώρα να επιστρατεύσεις πιο εναλλακτικές μεθόδους, με πράγματα που μπορείς να βρεις ακόμη και μέσα στο πορτοφόλι σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην τελειότητα, παρόλο που μπορεί να μην έχεις σταθερό χέρι.

Με μία κάρτα

Τι πρέπει να κάνεις: Κράτησε την κάρτα σταθερή, στην εξωτερική γωνία των ματιών σου και δημιούργησε τη γωνία που θέλεις να έχει το cat eye look σου. Στη συνέχεια, πέρασε με το eyeliner και «χτίσε» την ένταση που θέλεις να δώσεις στο cat eye look σου.
 

Με σελοτέιπ

Τι πρέπει να κάνεις: Ακολουθείς στην ουσία, την ίδια διαδικασία με την κάρτα. Απλά κολλάς ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ στην εξωτερική γωνία των ματιών που θα λειτουργήσει ως οδηγός για να πετύχεις την τέλεια γραμμή με το eyeliner. Στο τέλος, μην ξεχάσεις να το βγάλεις προσεκτικά, αφού βεβαιωθείς πρώτα πως έχει στεγνώσει τελείως το eyeliner.
 

Με ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά

Τι πρέπει να κάνεις: Στην πραγματικότητα, σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείς το τσιμπιδάκι ως στάμπα eyeliner. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις λίγο eyeliner στην άκρη και να το ακουμπήσεις αμέσως στην άκρη του ματιού σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις την τέλεια γωνία που πρέπει όμως στη συνέχεια να γεμίσεις με το eyeliner για να την τελειοποιήσεις.