BEAUTY

Η συλλογή μακιγιάζ που λατρεύει κάθε Γαλλίδα (κι εμείς μαζί της)

Η αβίαστη κομψότητα, το απαράμιλλο στιλ τους, η ανεξαρτησία, ο δυναμισμός αλλά και η φυσική ομορφιά τους, τις καθιστούν μέσα στα αγαπημένα μας fashion και beauty icons. Για τις Γαλλίδες, η «ομορφιά είναι ένας τρόπος έκφρασης, ένα μέσο για να γιορτάζουν τη θηλυκότητά τους» όπως λέει η Violette, η ταλαντούχα makeup artist, lifestyle influencer και global beauty director της Estée Lauder, η οποία για δεύτερη φορά δημιούργησε μία μοναδική συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με το αγαπημένο brand. «Αυτή η συλλογή makeup είναι εμπνευσμένη από αυτό που στα Γαλλικά αποκαλούμε ‘espiegle’. Μια γυναίκα ελεύθερη, ανεξάρτητη διασκεδαστική και παιχνιδιάρα.

Η συλλογή La Dangereuse ενσαρκώνει τη μυστηριώδη, γοητευτική, απελευθερωμένη Femme Fatale. Οι υφές, τα metallic τελειώματα και οι τολμηροί τόνοι του μπορντό και του μπλε έχουν δημιουργηθεί για τη γυναίκα που υποστηρίζει σοβαρά το va-va-voom» λέει χαρακτηριστικά και εμείς δε γινόταν να μη σου μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή τη νέα beauty άφιξη που αναμένεται από αρχές Δεκεμβρίου να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

Για την επιδερμίδα, μια παλέτα πάθους έρχεται να ολοκληρώσει τη συλλογή. Η Pure Color Envy Sculpting Face Trio, Swirling Passions περιλαμβάνει ένα υπέροχο λαμπερό highlighter και  αποχρώσεις του ροζ ιδανικές για τέλειες χειμερινές εμφανίσεις.

 

Για τα χείλη, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, Naked- το απαραίτητο nude matte κραγιόν ικανό να αναδείξει κάθε εμφάνιση, το Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, La Dangereuse, ένα εξαιρετικό χρώμα που δίνει το απόλυτο μεταλλικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας  χρώμα και foil και το Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Diabolique, ένα απόλυτα σαγηνευτικό τολμηρό χρώμα με άνεση απαλότητας. Μια χαρακτηριστική απόχρωση για μια γυναίκα που δεν θέλει να περνά απαρατήρητη.

 

Αντλώντας έμπνευση από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα της Femme Fatale η Violette δημιούργησε δύο παλέτες σκιών, τη  La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Blue Dahlia που συνδυάζει ματ και μεταλλικές υφές για να δημιουργήσεις ένα smoky look ελαφρά ατελές για μια ανεπιτήδευτη εμφάνιση και τη La Dangereuse 8 Pan EyeShadow Palette, Amour, Amour βασισμένη στα χρώματα του πάθους (μπορντό, ροζ, κόκκινο) με έντονα περλέ τελειώματα που αναδεικνύονται όταν μπαίνουν στα βλέφαρα. Για ακόμη πιο shiny εφέ στα βλέφαρα χρησιμοποίησε το Eye Gloss, Sheer Scandal ταμποναριστά σε γυμνό δέρμα ή πάνω από σκιές ματιών για ένα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα, η  Violette δημιούργησε μια σκιά και ένα μολύβι «2-σε-1», το  Eye Crayon, Sly & Sultry, που δίνει μία μυστηριώδη αίσθηση στο βλέμμα. Μια σαγηνευτική μείξη χαλκού και μπορντό για να αναδείξει τις παλέτες σκιών της συλλογής.

 

Last but not least, για τους λάτρεις του glitter, το Loose Glitter, Burning Star είναι το άγγιγμα μαγείας που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση. Μπορείς να προσθέσεις  αυτό το λαμπερό και διακριτικό glitter στα ζυγωματικά, το εξωτερικό τόξο του φρυδιού και σε γυμνούς ώμους για ένα ακαταμάχητα αισθησιακό look.