BEAUTY

Αυτό είναι το μακιγιάζ που αγαπούν οι Γαλλίδες

Πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη διάβαζες για την πρώτη συλλογή μακιγιάζ Poppy Sauvage που δημιούργησε η ταλαντούχα makeup artist, lifestyle influencer και πλέον global beauty director της Estée Lauder, Violette με το αγαπημένο beauty brand. Μία συλλογή, που όπως σου είπαμε, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα χέρια μας προκάλεσε ενθουσιασμό και φυσικά την επιθυμία να τη δοκιμάσουμε εδώ και τώρα, μιας και είναι δημιουργημένη από μία γνήσια Γαλλίδα beauty addict και vlogger, από τα χέρια της οποίας περνούν καθημερινά δεκάδες προϊόντα ομορφιάς.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

Έχοντας ως βασική πηγή έμπνευσης την ανατολή του ηλίου στα γεμάτα με παπαρούνες λιβάδια της Νότιας Γαλλίας, η Violette συνδύασε όλες αυτές τις χρυσές, ροζ και χάλκινες αποχρώσεις  στη νέα της συλλογή δίνοντάς της το όνομα «Poppy Sauvage» και όπου Sauvage σημείωσε πως σημαίνει «ατίθασος» μιας και οι Γαλλίδες διακρίνονται για την κομψή, ατίθαση συμπεριφορά τους.

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

«Η συλλογή Poppy Sauvage συνδυάζει τις τρεις αγαπημένες μου ανοιξιάτικες στιγμές: τη διάθεση της εποχής, την ιδανική εμφάνιση μακιγιάζ και το αγαπημένο μου χρώμα: το μοναδικό στο είδος του, κόκκινο της φωτιάς, που συναντάμε μόνο στις παπαρούνες της Γαλλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει «Το look που αγαπώ και δημιουργώ με τη συλλογή είναι αυτό που αποκαλώ Poppy Look: Κόκκινο κραγιόν με μια σκιά από την παλέτα Les Nudes de Soleil που αλλάζει από ροζ σε χρυσό ανάλογα με το φως.»

A post shared by Violette (@violette_fr) on

 

Εκτός από τη θεωρία, το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η πράξη aka με ποιον τρόπο  η Violette πετυχαίνει τη διάφανη σχεδόν κάλυψη στην επιδερμίδα της, σε ποια σημεία φοράει το ρουζ,  ποιες σκιές επιλέγει για τα μάτια της και πώς τις φορά; Όπως θα δεις αποφεύγει το foundation και προτιμά να εφαρμόζει το concealer εκτός από την περιοχή των ματιών της και σε άλλα σημεία του προσώπου της, όπως γύρω από τη μύτη και το στόμα, προκειμένου να καλύψει τα σημάδια κούρασης και τυχόν ατέλειες.

Σβήνει με το beautyblender και στη συνέχεια με τα δάχτυλά της περνά μία μικρή ποσότητα από το highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου της, όπως στα ζυγωματικά και το κόκκαλο των φρυδιών αλλά και στην εσωτερική κόγχη των ματιών. Σειρά έχει το ρουζ και το μακιγιάζ των ματιών, που περιλαμβάνει τις πιο ζεστές αποχρώσεις από την παλέτα σκιών της συλλογής, μολύβι  στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων της και μάσκαρα. Τελευταίο part, το φωτεινό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Όλο το μακιγιάζ της βήμα- βήμα στο παρακάτω βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/violette_fr