EMILY RATAJKOWSKI

Emily Ratajkowski: Το προϊόν που χρησιμοποιεί στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου της κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Δεν χρειάζεται να σου κάνω συστάσεις για την Emily Ratajkowski. Είναι sexy, έχει φυσική ομορφιά, τέλεια μαλλιά και ακόμη πιο αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι από τα girl crush μας και από τα κορίτσια που θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα μυστικά τους. Οκ, στα beauty  βάζουμε μία προτεραιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν διαβάσαμε τη συνέντευξή της στο Coveteur δε γινόταν να μη μοιραστούμε μαζί σου το σημείο που αναφέρει ακριβώς τη ρουτίνα ομορφιάς της. Ποιον beauty κανόνα ακολουθεί καθημερινά προκειμένου να έχει υγιή και λαμπερή επιδερμίδα; Ποια προϊόντα δεν αποχωρίζεται; Πόσο κοστίζουν;

 

Και κάπου εδώ η Emily έρχεται να κάνει κάπως την ανατροπή με τις απαντήσεις της. Γιατί, όπως αποκαλύπτει η ίδια στη συνέντευξή της, α) χρησιμοποιεί ένα αντρικό προϊόν απολέπισης και β) το προϊόν που καθαρίζει την επιδερμίδα της καθημερινά είναι πολύ οικονομικό (aka κοστίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ).

 

«Ανεξάρτητα από το πόσο τρελή μέρα έχω, πάντα βρίσκω χρόνο να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου. Αφαιρώ το μακιγιάζ μου, κάνω μία μικρή απολέπιση και ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, χρησιμοποιώ διαφορετικά προϊόντα. Χρησιμοποιώ ένα προϊόν απολέπισης με tea tree και  ένα προϊόν απολέπισης της Kiehl’s που είναι για άντρες και είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Για την καθημερινή μου ρουτίνα, βέβαια, χρησιμοποιώ το Ultra Facial Cleanser της Kiehl’s, αν θέλω η επιδερμίδα μου να είναι OK χωρίς παράλληλα να την επιβαρύνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Και ενώ, για το αντρικό προϊόν απολέπισης  δεν έχουμε κάποιο review, γιατί απλά δεν το έχουμε δοκιμάσει, για το Ultra Facial Cleanser- ένα από τα icon προϊόντα της Kiehl’s- θα σου πω πως πρόκειται για ένα πολύ απαλό προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο, που καθαρίζει απαλά και απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει.