ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Διάλεξε αρωματικό προορισμό και βρες την αγαπημένη σου σειρά περιποίησης σώματος

Ιταλική Ριβιέρα, Μαρόκο, Ιαπωνία, εξωτική Μαδαγασκάρη, εξοχή της Γαλλικής Ριβιέρας: Οι προορισμοί έπεσαν στο τραπέζι και εσύ πρέπει να πάρεις την απόφαση. Ανάλογα με τα αρώματα της κάθε περιοχής, η Erre Due δημιούργησε μία νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα χάρη στο θαυματουργό συστατικό Hydroviton Plus που περιέχει.

Ένα ενεργό σύμπλεγμα συστατικών με υαλουρονικό οξύ που αποκαθιστά την ικανότητα διατήρησης της υγρασίας από την επιδερμίδα και την προστατεύει από την αφυδάτωση. Αφήνει ένα κύμα απαλότητας και άνεσης μέσα από μία συλλογή αρωμάτων για την ευεξία του σώματος ενώ αποτρέπει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος που σχετίζονται με την αφυδάτωση. Το δέρμα αποκτά μεταξένια υφή αφού η δράση είναι άμεση με αποδεδειγμένη διάρκεια έως και 24 ώρες.

 

Πέντε εκλεπτυσμένα αρώματα με την υπογραφή Γάλλου αρωματοποιού που οδηγούν σε 5 μοναδικούς αρωματικούς προορισμούς προκαλώντας σε να ζήσεις το απόλυτο αρωματικό ταξίδι ενυδάτωσης. Κάθε συλλογή της σειράς περιλαμβάνει Shower Gel, Body Lotion, Body Cream, Body Oil in Gel, Body Mist, Hand Cream και όσα ακόμη χρειάζεσαι για να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα του σώματός σου!

 

Ταξίδεψε από την ήσυχη εξοχή της Προβηγκίας και την καταγάλανη Μεσόγειο της Ιταλικής Ριβιέρας μέχρι τα ανοιξιάτικα cherry blossoms της Ιαπωνίας με ένα πέρασμα από τα δαιδαλώδη παζάρια του Μαρόκο και τον ζεστό ήλιο της Μαδαγασκάρης. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον προορισμό που σου αρέσει περισσότερο.

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;