ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

10 ενυδατικές κρέμες προσώπου μέχρι 20 ευρώ

Είναι από τα πιο βασικά βήματα στην καθημερινή beauty ρουτίνα μίας γυναίκας και το μυστικό για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα ακόμη κι αν δεν φοράς ίχνος makeup. Κι όταν μιλάμε για ενυδάτωση δεν αναφερόμαστε μόνο στην κατανάλωση νερού ή στη σωστή διατροφή (φρούτα, λαχανικά κλπ) αλλά και στην καθημερινή χρήση της ενυδατικής κρέμας. Κι αν πιστεύεις πως έφτασε η ώρα να ανανεώσεις το μπουντουάρ σου με ένα νέο ενυδατικό σύντροφο, αλλά το budget σου είναι περιορισμένο, παρακάτω θα βρεις 10 αγαπημένες μας ενυδατικές κρέμες μέχρι 20 ευρώ.

Origins, GinZing™ Energy-Boosting Moisturizer: Με σύμμαχο την ευεργετική καφεΐνη, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και αναπληρώνει τη φωτεινότητα, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Θα τη βρεις  στην τιμή των 18€.

A post shared by Origins (@origins) on

 

Clinique, Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator: Διατηρεί την επιδερμίδα σχεδόν διπλάσια ενυδατωμένη από ό,τι ήταν προηγουμένως, λειτουργώντας ασταμάτητα για 72 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα ατελείωτα «γεμάτη» και δροσερή – ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας. Θα τη βρεις στην τιμή των 15,60€.

 

Erborian, Bamboo Crème Frappée: Με υφή που θυμίζει γρανίτα απορροφάται άμεσα από το δέρμα, προσφέροντας τόνωση και ενυδάτωση. Θα τη βρεις  στην τιμή των 18,50€.

A post shared by Erborian (@erborian) on

 

Κorres, Κρέμα 24ωρης Ενυδάτωσης & Λάμψης, Άγριο Τριαντάφυλλο: Με βασικό συστατικό της το άγριο τριαντάφυλλο, φυσική πηγή βιταμίνης C που εμφανίζει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες, η ενυδατική κρέμα της Korres απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα χαρίζοντας 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Θα τη βρεις  στην τιμή των 13,54€.

 

La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere: Με τεχνολογία κυτταρικής συνοχής  και σύνθεση εμπλουτισμένη με κλάσματα υαλουρονικού οξέος, αυτή η κρέμα προσφέρει τριπλή δράση. Ενυδατώνει εντατικά διαχέοντας νερό στην επιδερμίδα, συγκράτα το νερό για περισσότερο χρόνο ενδυναμώνοντας την κυτταρική παροχή του δέρματος και επαναφέρει στην επιδερμίδα τη λάμψη της. Θα τη βρεις στην τιμή των 12,53€.

 

Bioderma, Hydrabio Crème: Η πλούσια και κρεμώδης υφή της θρέφει έντονα το δέρμα, ενώ τα ενεργά συστατικά της πατέντας Aquagénium® εισχωρούν βαθιά και πιο στοχευμένα στην επιδερμίδα. Έτσι, το δέρμα επανακτά τις φυσικές ενυδατικές δυνατότητές του και έντονη λάμψη με αποτέλεσμα που διαρκεί. Θα τη βρεις στην τιμή των 9.54 €.

 

Frezyderm, Moisturizing, 24H Cream: Πολύ απαλή και δροσερή κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, με σύνθεση εμπλουτισμένη με 3 φυτικά εκχυλίσματα ώστε να προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος. Παράλληλα, προστατεύει το DNA του δέρματος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Θα τη βρεις στην τιμή των 14,74€.

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Lancaster Aquamilk Day Cream: 24 ώρες εντατική ενυδάτωση, απαλότητα και αίσθηση άνεσης που διαρκεί για μια όμορφη, αναζωογονημένη και λαμπερή επιδερμίδα. Μικροσφαιρίδια λακτικού οξέος απολεπίζουν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη διεισδυτικότητα των ενεργών συστατικών. Άμεσα, η επιδερμίδα είναι πιο λεία και απαλή. Θα τη βρεις στην τιμή των 19,92€.

 

Caudalie, Vinosource Creme Sorbet Hydratante: Ένα ενυδατικό sorbet για την επιδερμίδα σου. Αυτή η κρέμα στην ουσία επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς ενυδάτωσης του δέρματος, δίνοντάς του την ποσότητα νερού που χρειάζεται. Το δέρμα αφήνεται αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και πολύ μαλακό. Θα τη βρεις στην τιμή των 16,94 €.

A post shared by Caudalie (@caudalie) on

 

Vichy, Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream: Για εσένα που θέλεις μια δυναμική ιαματική ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου σου. Με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα είναι ιδανική για κανονικές-μικτές επιδερμίδες. Θα τη βρεις στην τιμή των 14,40€.

A post shared by Vichy USA (@vichyusa) on