EMILIA CLARKE

Emilia Clarke: Πώς θα πετύχεις το ρομαντικό μακιγιάζ της από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Emilia Clarke ανήκει σε αυτή την κατηγορία των γυναικών που δεν μας απογοητεύουν ποτέ με τις εμφανίσεις τους, πόσο μάλλον τις επίσημες. Κι όπως καταλαβαίνεις, το προχθεσινό red carpet των βραβείων Όσκαρ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Επιλέγοντας την απόλυτη τάση της σεζόν (παστέλ), η ηθοποιός διάλεξε μία δημιουργία του Olivier Rousteing και του οίκου Balmain καλυμμένη με κρύσταλλα Swarovski, συνδυάζοντάς την άψογα με ένα ρομαντικό, rosy makeup look.

 

Με τη βοήθεια της makeup artist, Jillian Dempsey, η Emilia επέλεξε ένα πολύ φρέσκο μα λαμπερό μακιγιάζ βασισμένο στο ροζ χρώμα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα χείλη της.

 

Το secret beauty combo του look της για να δημιουργήσει την τέλεια βάση στο μακιγιάζ της; Η MillennialSkin On-The-Glow Tinted Moisturizer των Dolce Gabbana σε συνδυασμό με το Longwear Concealer ήταν αυτά που χάρισαν μια διάφανη βάση στην επιδερμίδα της. 

 

Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ της,  το Intenseyes Creamy Eyeshadow Stick χάρισε ένα φυσικό μα shimmery αποτέλεσμα στην περιοχή των ματιών, ενώ οι τελευταίες πινελιές μπήκαν με τη μαύρη μάσκαρα και το eyeliner. Παράλληλα, τα ζυγωματικά της τονίστηκαν με το ρουζ The Blush στην απόχρωση Rosebud 33, ενώ τα χείλη της «ντύθηκαν» με το Dolcissimo Matte Liquid Lip Colour σε μία φωτεινή ροζ απόχρωση, την Pink 5, δίνοντας μια ξεχωριστή ένταση στα χείλη. Last but not least, Το μανικιούρ της – από τη nail artist Jenna Hipp- κινήθηκε σε αντίστοιχο ρομαντικό ύφος με την απόχρωση The Nail Lacquer Rose Petal 215 να ολοκληρώνει το look της.

 

Κι αν είσαι παρατηρητική, θα πρόσεξες πως  η Emilia εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα σαφώς πιο καστανό και κοντό καρέ, που αναδεικνυόταν ακόμη περισσότερο με το sleek κούρεμά της, δια χειρός της hairstylist, Jenny Cho.

Τέλος, η πρωταγωνίστρια του GoT δε δίστασε να ευχαριστήσει δημοσίως όλο το beauty team που τη βοήθησε γι’ αυτή την οσκαρική εμφάνισή της.

Πολύ μας άρεσε!