TRENDS

Ελένη Φουρέιρα: Με την πιο hot τάση για τα μαλλιά από τα 80s

Στο πέμπτο επεισόδιο του «The Final 4» την είδαμε να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, λέγοντας το μεγάλο «ναι» σε μία έντονη κόκκινη φλογερή απόχρωση. «Έχω κόκκινα μαλλιά σε ένα κόσμο άσπρο- μαύρο» σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενώ σε άλλη φωτογραφία χαρακτήρισε τα μαλλιά της σαν «ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBairampas (@christos_bairabas) στις

Αυτή τη φορά, για το αποψινό έβδομο επεισόδιο του «The Final 4», η Ελένη Φουρέιρα είπε να μας γυρίσει πίσω στα παλιά, υιοθετώντας ένα από τα πιο hot hair trends των 80s. Με τη βοήθεια του hairstylist Χρήστου Μπαϊραμπά, η τραγουδίστρια και κριτής του talent show αποφάσισε να κάνει το iconic sleek καρέ της Michelle Pfeiffer από την ταινία Scarface, (1983), στην πιο μακριά εκδοχή του, με τις στρογγυλεμένες άκρες προς τα μέσα (rolled under ends) να είναι το σημείο αναφοράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Μάλιστα, τόσο ο hairstylist όσο και η τραγουδίστρια μας έδωσαν μια μικρή γεύση για το look που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBairampas (@christos_bairabas) στις

Και παρά το γεγονός πως πρόκειται για περούκα, εμείς πιστεύουμε πως το μακρύ καρέ aka μέχρι τους ώμους της πάει πολύ, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο χτένισμα που δίνει ένα chic και ρομαντικό αέρα στην όλη εμφάνισή της.

Πολύ μας άρεσε! Αναμένουμε να δούμε όλο το look στο αποψινό επεισόδιο.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ christos_bairabas