ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το νυφικό μακιγιάζ της Έλενας Ράπτη ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Η είδηση του γάμου της έσκασε σα βόμβα πριν λίγες μέρες. Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό.

Δες ακόμη: Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε με κουμπάρο, παπά και νυφικό Σήλια Κριθαριώτη

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στον Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» ανέφερε στο πρώτο ποστ που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Και δεν ήταν μόνο το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό της δια χειρός Celia Kritharioti, αλλά και το μακιγιάζ που επέλεξε για τη μεγάλη μέρα η εντυπωσιακή βουλευτής. «Bridal make up για την Έλενα Ράπτη πριν τρεις μήνες! Μακιγιαζ σε γήινους τόνους στα μάτια για την κα Ελενα Ραπτη και baby pink χείλη! Ένα look διαχρονικό και fresh που ταιριάζει στην προσωπικότητά της» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρανια Μπουντούρη, η makeup artrist που επιμελήθηκε το look της.

Δίνοντας έμφαση στα μάτια της, η Έλενα με τη βοήθεια της makeup artist επέλεξε να τα τονίσει με πιο σκούρες, γήινες αποχρώσεις, ενώ για τα χείλη η απαλή ροζ απόχρωση ήταν αυτή που διατηρούσε την ισορροπία. Ένα makeup combo που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Δε συμφωνείς;

Κι αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, πριν λίγες μέρες σου προτείναμε τρία διαφορετικά νυφικά μακιγιάζ για να ξεφύγεις από τα κλασικά. Ρίξε τους μια ματιά και η ώρα η καλή.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency